Mit tennél ha találnál egy pénztárcát tele pénzzel és benne lenne minden irat is személyi lakcímkártya satöbbi?
Elmennék a címre, és bedobnám a postaládába.
Vagy ha az nem lehetséges, akkor az ajtó elé tenném, becsengetnék és elmennék.
Mindenképpen visszaadnám, nem vennék ki belőle semmit, de sajnos vannak olyan zakkant emberek akik még így is lopással vádolnának. (Igen, nekik is visszaadnám teljes tartalommal együtt, csak óvatosan)
Eddig az 5-ös válasza tetszik a legjobban. Ő idealizálja a legelegensábban a lopást. Ő nem lop, hanem tanít. Gyakorlatilag szívességet tesz. Ez becsülendő.
Más téma: múltkor előttem esett le a lépcsőn egy nő. Nem segítettem fel, ha felsegítem sose tanul meg rendesen lépcsőzni. Meg se köszönte. Vannak hálátlan emberek.
Senkit se pontoztam le mindenki a kérdésre válaszolt max egyetérteni lehet vagy egyet nem érteni de majdnem minden válasz hasznos ami nem az se olyan nekem hogy le kéne pontozni hanem semleges.
9-es nem mindig ugyanazok találnak de olyan gyakran van hogy valaki talál.
2-es megvadolhat azzal is hogy több volt benne.
6-os honnan tudod hogy nem filmeznrk rejtetten teleobjektivem és/vagy 4K-val?
Én sem értem miért van az 5-ös lepontozva. Én múltkor földre zuhanó embernek nem segítettem, akinek feltehetőleg szívrohama volt.
Ha segítek neki, akkor nem tanul belőle, és továbbra is szarik majd az egészségére. De én! Én megmutattam neki!
Simán vissza adnám.
Szimplán azért, mert tudom mekkora szopás új iratok után kajtatni. A pénzzel meg úgy vagyok, milliós összeget nem raknék el, pár tíz vagy akár pár 100 ezer Forinttal szintén nem vagyok előrébb.
Találtam a Balatonon jópár éve tárcát, rákerestem az illetőre irtam neki, vissza adtam becsületesen
3 hónapja kiejtettem az enyémet aki mögöttem jött felvette a paraszt (csak addig én már bent voltam az üzletbe) de láttam a szemközti boltból h felvette... eltelt 5 nap aztán írt nekem egy néni h a kapualjba megtalálták az irataim az kiforgatva
na most ennyit a karmaról majdnem 50 ezer vt benne eleg magas tanulopenz...
De remelem gyógyszerre költötte az illető, meg remelem ti is akik mar hasonlóan eltulajdonitottatok mas pénzét, becsület latom mar nem igen letezik gratulalok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!