Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennél ha találnál egy...

Mit tennél ha találnál egy pénztárcát tele pénzzel és benne lenne minden irat is személyi lakcímkártya satöbbi?

Figyelt kérdés
2021. máj. 25. 07:59
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
89%
#38 Kétlem, hogy egy kis pénzért majd ujjlenyomatokat vesznek 😂 ha eltűnik egy gyerek is alig csinálnak valamit... de majd szaros 50 ezerért tuti ujjlenyomat vétel meg kamera...
2021. máj. 25. 19:57
 42/44 anonim ***** válasza:
49%
Bevinném a yardokhoz, még, ha meg is hurcolnak miatta, ha nem is tettem vele semmi rosszat.
2021. máj. 25. 20:28
 43/44 anonim ***** válasza:
21%
Nem tudnám, hogy van-e benne lakcímkártya, mert eleve nem nyúlnék hozzá. Éppen azért nem, mert van olyan ismerősöm, aki visszajuttatott egy elhagyott pénztárcát a tulajnak, aki beperelte, azt állítva, hogy több pénz volt a pénztárcájában, és az ismerősömet el is ítélték lopás miatt! Pedig ő egy fillért nem vett ki abból a pénztárcából, de hát nyilván nem tudta bebizonyítani. Más hibájából tanulva, ha valami elhagyott cuccot látok az utcán, inkább hozzá sem nyúlok, nehogy a végén még rám fogják, hogy tolvaj vagyok!
2021. máj. 25. 20:39
 44/44 A kérdező kommentje:
Én már láttam olyan pénztárcát a földön amiből kilógott a személyi lakcímkártya de fentebb felsorolt okok miatt nem mertem hozzányúlni hanem otthagytam a francba ahol volt
2021. máj. 28. 04:40
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!