Ismerősömet rendőrrel várták mikor visszavitte. Ott ügy nem lett belőle csak kellemetlen helyzet volt. Azt mondta hogy termeszetesen legközelebb se veszi ki a pénzt, de még bele is rúg egyet a penzzarcaba s ahelyett hogy elszúrjon 2 órát azért hogy ezt kapja inkább beül egy moziba.
2021. máj. 25. 11:04
32/44 anonim válasza:
Első körben felhívnám a rendőrséget, hogy xy helyen találtam egy tárcát iratokkal együtt, aztán ők megmondják mi a teendő.
Én hagytam már el tárcámat, és nagyon jól esett, hogy megkeresett a megtaláló. Hiánytalan volt az egész, szerettem volna neki jutalmat adni, de nem fogadta el.
2021. máj. 25. 11:35
33/44 anonim válasza:
Én találtam, kétszer is és hiánytalanul visszaadtam a tulajdonosának. Mindkét alkalommal nagyon örültek neki és megköszönték.
Egyszer a férjem hagyta el a pénztárcáját, már vagy 5 éve. Visszaadták pénzzel, mindennel együtt. Vannak rendes emberek is, nem csak idióta vádaskodó elmebetegek és tolvajok.
2021. máj. 25. 11:57
34/44 anonim válasza:
Volt már ilyen, megkerestem az illetőt közösségi oldalon és visszajuttattam hozzá. Velem is történt már ilyen, pénz nélkül kaptam vissza de nem érdekelt, örültem az iratoknak az sokkal fontosabb volt. Más esetben valaki leadta a rendőrségen és még a pénzhez se nyúltak, de szintén csak az iratok érdekeltek leginkább, persze értékeltem ezt is.
2021. máj. 25. 13:28
35/44 anonim válasza:
Kivenném belőle a pénzt, a többit ott hagynám énis. Ilyen az élet, ez van.
2021. máj. 25. 14:35
36/44 anonim válasza:
Visszaadnám, és hozzá se nyúlnék benne a pénzhez.
Nem hiszek a karmában (bár szép gondolat, jó lenne) de azért ilyen helyzetben a másik ember helyébe képzelném magam.
Én nagyon boldog és megkönnyebbült lennék, ha valaki hiánytalanul visszaadná az elveszett pénztárcám.
2021. máj. 25. 14:38
37/44 anonim válasza:
A rendőr hívásnak sincs túl sok értelme.
Megtalálod a pénztárcát, átemelsz némi összeget a te pénztárcádba, és aztán hívod a rendőrt, azt mondod úgy találtad. Akkor mi van?
2021. máj. 25. 14:58
38/44 anonim válasza:
#37 Ujlenyomatot tudnak venni, kamerák meg már lassan mindenhol vannak.
2021. máj. 25. 17:34
39/44 anonim válasza:
#37: Annak meg mi értelme? Akkor már mindent vagy semmit. Pénz kivesz, brifkó eldob, hátha megtalálja valaki becsületesebb (én voltam a becsületesebb, aki egyszer találtam egyet).
2021. máj. 25. 18:22
40/44 anonim válasza:
Miért, ha hívok rendőrt, akkor nemm mondhatja az illető, hogy több pénz volt benne?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!