Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az LMBTQ támogatók örülnek...

Az LMBTQ támogatók örülnek ennek a hírnek?

Figyelt kérdés
[link]
2020. okt. 15. 09:41
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
77%

"Azért nincsenek a vonuláson balhék, mert az emberek nem akarnak miattuk büntetést kapni. "

ezért? eleinte ellentüntettek, akkor megbüntették őket? ezt komolyan kérdezem

"részben azért, mert az a keresztény értékeket képviseli"

nem vagyok keresztény, de még én is látom, hogy NEM képviselik a keresztény értékeket. de itt nem szeretnék se politizálni se teológiai vitát folytatni

"De egyébként ha megnézed a közgondolkodást, abban is láthatod, hogy ha pl. egy baráti társaságban az új srác a párjáról beszél, a hallgatóknak rögtön az ugrik be, hogy nőről van szó. Senki sem feltételezi, hogy pasi az illető, kivéve talán akkor, ha a srácról virít, hogy meleg."

oké, és? statisztikailag mindig is több hetero lesz (fajfenntartás, ugye), logikus ezt feltételezni. aztán majd ha akarja az illető, akkor kimondja, milyen nemű a párja.

benned még annyi sincs hogy beismerd hogy elfogult vagy. nem is lepődtem meg

"a normális hungaristák"

a mik?

2020. okt. 16. 20:37
 62/62 anonim ***** válasza:
100%

Jézus gyere le - írom ezt, úgy, hogy ateista vagyok.

Kérdező te egy tök egyszerű kérdést tettél fel, majd amikor az ideológiai nézetedbe nem passzolt a kapott valasz, te felháborodtál meg undorító köcsögöztél... Persze te megvédened a meleg barátodat, biztosan (tehát te is pártolod az LMBTQ közösséget), de aki nem ért veled egyet az undorító köcsög.

Persze te TUDOD mi a helyzet bar "nem olvastál utana és nem is érdekel/nem értesz hozzá".

Most elkezdjem taglalni mi a probléma a jelenséggel: miért diagnosztizálnak ennyi tarnszneműt, vagy inkább ne mert nem érdekel?

Szerinted tényleg mindenki "köcsögpárti" aki nem ért veled egyet, de ennek ellenére toleránsnak tartod magad? Majd megszavazol egy pártot aki a keresztenyseg hamis zászlaja alatt pedofilt bújtat...

Kérdésedre válaszolva pedig: ez az origós hír elkeserít a kérdesed után de nem (feltétlenül) azért mert sajnálnám az operáción átesett gyerekeket.

Az a problémám, hogy egy politikai érdekeltség alá tartozó médium manipulatív cikkeit az emberek tényleg beszopják. Ezt nem hittem el amíg nem olvastam a válaszaidat, de sikerrel jártak: egy egyoldalú statisztika alapján sikerült "ellensegképet" beallítaniuk, ezzel elterelve azokról a bűneikről a figyelmet amiért máshol kivegzés járt volna. És ezek után hiszel benne, hogy erkölcsi piedesztán állsz és értelmesebb vagy mint akiket kritizálsz.

Tehát, amire te vagy kíváncsi: örülök neki, hogy gyerekek is áteshetnek a beavatkozáson, mert minél hamarabb ismerik a diszfóriát, annál nagyobb eselye van a páciensnek egy normalis életre és sikeres tranzícióra. A gond csak az, hogy ezek a számok nem fedik le a sikeresen és sikertelenül diagnosztizált egyének arányát, ezzel pedig sajnos visszafordíthatatlan karokat okoznak/okozhatnak. Tudod mit jelent ez? Érted ennek mi a jelentősége? Érdekel ez a pontos arány? Tudod mi áll a háttérben? Tudod, hogy nem a közösség akarja a politikai hatalmat, hanem a politikai hatalmak használják fel a közösséget? Felfogod ennek a súlyát? Te el fogsz gondolkozni azon amit írtam es nem hívsz köcssögnek mert megkerdőjelezem az álláspontodat? Ha a válasz az én kérdéseimre az, hogy nem, akkor a nyáj része vagy te is és majd vakon fogod kiszolgálni az éppen hatalmon lévő pártok érdekeit - oldaltól függetlenül.

Bár ez van - egyeseknek nem kell krumplit adni, elég egy cikk az Origóra az X-ért.

2020. okt. 18. 21:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!