Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az LMBTQ támogatók örülnek...

Az LMBTQ támogatók örülnek ennek a hírnek?

Figyelt kérdés
[link]
2020. okt. 15. 09:41
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem az már régen rossz, ha egy orvosról meg lehet mondani (a munkaideje alatt tanúsított viselkedése alapján), hogy úgy egyébként kikkel szimpatizál és kikkel nem.
2020. okt. 16. 01:57
 42/62 anonim ***** válasza:
35%
Pár év aztán úgy is kipukkan ez a nagy PC lufi szerintem.
2020. okt. 16. 02:01
 43/62 anonim ***** válasza:
71%

"Azzal, hogy jó fejnek mutatják magukat."

ne haragudj de ez szánalmas

"Ez már megtörtént."

igen? akkor te miért utálkozol még mindig?

"Ők nem arra mennek, hogy az emberek egymás elfogadják, hanem a homoszexualitás természetessé tétele a cél."

a homoszexuálisság természetes, nem kell azzá tenni, mert már az. és pontosan arra mennek hogy az emberek elfogadják egymást.

"Eleve azt sem szeretem nézni, ahogy a hetero párok előttem smárolnak a mozgólépcsőn"

szerintem egy jóérzésű ember se szeretné mások szexuális életét nézni köztéren, ebben egyetértek. de valami oka mégis van annak hogy a legtöbb meleg pár kezet se mer fogni, nem még csókolózni! vagy neked már a kézfogás is sok? heteróknál is?

"Gondolom az LMBTQ-s pszichiáter szava lenne a döntő."

nem, a HOZZÁÉRTŐ pszichiáter véleménye lenne a döntő

"Velük rokonszenvező, őket támogató."

a tudomány jelenlegi állása szerint a transzneműség természetes, jelenlegi egyetlen gyógymódja a nemváltoztatás. amelyik pszichológus ezt nem tudja elfogadni, az a szakmája ellen megy.

2020. okt. 16. 10:19
 44/62 A kérdező kommentje:

"igen? akkor te miért utálkozol még mindig?"

Nem utálom a melegeket, hanem a hátuk mögött lévő LMBTQ bálványszervezetet vetem meg, mi felhasználja őket a maga céljaira.

"a homoszexuálisság természetes, nem kell azzá tenni, mert már az"

Erre az érvre korábban már válaszoltam.

"és pontosan arra mennek hogy az emberek elfogadják egymást"

Elfogadni (tolerálni) valamit nem azt jelenti, hogy mindennel egyetértek, hanem azt, hogy valamit megtűrök. Megtűröm a keresztény szektákat is, noha nem értek velük egyet. Tehát az elfogadásban van kompromisszum is. Az LMBTQ bálványszervezet azonban nem az elfogadásra megy, hanem arra hogy a maga nézeteit raerőltesse arra is, aki nem ért egyet vele. Pontosabban a világra, tehát az a célja, hogy a világban hatalmat szerezzen.

"vagy neked már a kézfogás is sok?"

Nos, a kézfogás talán még elfogadható lenne. De akkor meg abba kötnének bele, hogy egyesek elmennek a közelükből.

"nem, a HOZZÁÉRTŐ pszichiáter véleménye lenne a döntő"

Hozzáertő, a temában agnosztikus pszichiáter

"a tudomány jelenlegi állása szerint a transzneműség természetes"

Nos, majd ha elvégeztem legalább egy mesterképzést biológiából, akkor magam is meggyőződöm arról, hogy így van-e.

2020. okt. 16. 10:44
 45/62 anonim ***** válasza:
81%

De fogd már fel, hogy itt nincs egyetértés vagy nem egyetértés!! Vannak tények, amiket egyesek, köztük te, képtelenek felfogni. És amíg a tények nem tényként vannak kezelve, hanem véleményként, addig igenis szükséges kampányolni. Ez kb olyan, mintha te tudnád, hogy hetero vagy, de valaki közölné, hogy ő elfogad, de szerinte te nem vagy hetero és eszedbe se jusson megfogni a párod kezét mert az milyen undorító.

Nem kell szeretni a másikat de ne undorodjunk már olyan dologtól ami természetes!!

2020. okt. 16. 10:52
 46/62 anonim ***** válasza:
76%

"Erre az érvre korábban már válaszoltam."

nem válaszoltál, azt mondtad túl hosszú lenne

"De akkor meg abba kötnének bele, hogy egyesek elmennek a közelükből."

még szép, te elmennél egy hetero pár közeléből csak mert megfogták egymás kezét? ugye hogy nem.

"Hozzáertő, a temában agnosztikus pszichiáter"

ezt nem értem. ez nem állásfoglalás kérdése, a jelenlegi legjobb tudásunk szerint kell eljárnia egy orvosnak.

"Nos, majd ha elvégeztem legalább egy mesterképzést biológiából, akkor magam is meggyőződöm arról, hogy így van-e."

oké...?

2020. okt. 16. 10:57
 47/62 A kérdező kommentje:

"Nem kell szeretni a másikat de ne undorodjunk már olyan dologtól ami természetes!!"

Számomra nem természetes, hogy a homokosok kefélik egymást, sőt undorító. A természettesség érvét már egyébként is kilőttem egy korábbi kommentben. De lássuk újra: tudok mutatni forrást, ami a genetikai hajlamot szkeptikusan fogadja. De még ha igaz is lenne, hogy természetes, attól még nem kell elfogadni. A 32-es kommentemben ezt be is bizonyítottam evolúcióbiológiai alapon, hogy a Homo Sapiens férfinak a hűtlenség is egy teljesen természetes hajlam lehet, még sem fogadjátok el, hanem hűséget vártok. Ezen az alapon egy rakás dolgot el lehetne fogadni természetesnek. Tehát egyrészt a genetikai hajlam sincs rendesen bizonyítva, másrészt a Homo Sapiens-nél, van egyéb dolog is, ami természetes (pl. a hűtlenség), mégsem fogadjuk el. Harmadrészt ha valaki undorítónak találja a homoszexuális életmódot, az szintén nem választás kérdése. Nem választás kérdése az sem, ha valaki fél a fegyverektől. Nem kényszerítheted, hogy menjen rendőrnek. Tehát a természetesség érvéről már lehúztatok az utolsó bőrt is, nem maradt más, csak a csont, amit oda kell dobni a kutyáknak.

"még szép, te elmennél egy hetero pár közeléből csak mert megfogták egymás kezét? ugye hogy nem."

Nem, viszont ha úgy ítélem meg a helyzetet, akkor igen. De a fenti "természetesség elvénel" már tisztáztam, hogy az sem választás kérdése. Ez az, amit az LMBTQ bálványszervezet nem akar/nem tud megérteni. Ezért nem maradt más kártyája, csak az erőszak. Ez az, amit nem hagyok, mert nem fogom hagyni ennek a bálványszervezetnek, hogy elnyomjon, és a maga akaratát érvényesítse rajtam.

"ezt nem értem"

Egy ilyen témában olyan szakértő kell, aki egyik oldalon sem áll.

2020. okt. 16. 13:28
 48/62 anonim ***** válasza:
97%

"Számomra nem természetes, hogy a homokosok kefélik egymást, sőt undorító."

nekik meg a hetero szex undorító. ezért nem csinálják. neked se kell a saját nemeddel szexelni. ez a legjobb az egészben, választhatsz

"De még ha igaz is lenne, hogy természetes, attól még nem kell elfogadni."

a vörös haj is ritka, mégis elfogadjuk

"Ezért nem maradt más kártyája, csak az erőszak."

még nem láttam egy pride vonulást se ahol törtek-zúztak volna

"Ez az, amit nem hagyok, mert nem fogom hagyni ennek a bálványszervezetnek, hogy elnyomjon"

össz-vissz annyit kellett volna tenned hogy kussban maradsz. ki sem írod ezt a kérdést. "sőt undorító" ezzel máris nem vagy pártatlan. kimondtad, hogy nem vagy elfogadó.

"Egy ilyen témában olyan szakértő kell, aki egyik oldalon sem áll."

tehát olyan orvos aki a szakmai konszenzus ellen megy, mert ő úgy gondolja. az ilyen orvos nem pártatlan

2020. okt. 16. 14:48
 49/62 A kérdező kommentje:

"nekik meg a hetero szex undorító. ezért nem csinálják."

Nem tudom, hogy így van-e. Gerencsér Tamás - aki maga is homoszexuális - azt nyilatkozta egyszer, hogy szerinte tévhit az, hogy a melegek nem tudnak lefeküdni nőkkel. Bár a szövegkörnyezetet elnézve lehet, hogy csak poénkodott, de az is lehet, hogy komolyan gondolta. Lásd itt:

[link]

"a vörös haj is ritka, mégis elfogadjuk"

Leszámítva az Eric Cartman féle embereket, a vörös haj nem vált ki az emberek többségéből ellenszenvet.

"még nem láttam egy pride vonulást se ahol törtek-zúztak volna"

Azt nem tették, de provokatívan viselkedtek. Ezektől a felvonulásoktól még a normális melegek is elzárkóznak. Ennél már az is jobb volt, amikor a Való Világ 2-be bement Zsolti, és megmutatatta, hogy egy meleg is lehet normális.

"össz-vissz annyit kellett volna tenned hogy kussban maradsz"

Ezt én is mondhatnám neked.

"kimondtad, hogy nem vagy elfogadó"

Az emberekkel szemben az vagyok, vagy legalábbis kompromisszumkész is lehetek időnként, de az elnyomó szervezetekkel szemben nem vagyok elfogadó.

"tehát olyan orvos aki a szakmai konszenzus ellen megy, mert ő úgy gondolja"

Nem. Arra céloztam, hogy nincs állásfoglalása a meleg lobbit illetően, és csak szakmai szemmel mojdja el a véleményét.

2020. okt. 16. 16:20
 50/62 anonim ***** válasza:
85%

"szerinte tévhit az, hogy a melegek nem tudnak lefeküdni nőkkel."

persze hogy tévhit, amíg üldözve voltak, addig túlélésből "rendesen" házasodtak és családot alapítottak alibiként. de tényleg jó ez?

"Leszámítva az Eric Cartman féle embereket, a vörös haj nem vált ki az emberek többségéből ellenszenvet."

erre próbáltam rámutatni...

"Azt nem tették, de provokatívan viselkedtek."

mivel? hogy léteznek? hogy az év 365 napjából EGYSZER úgy ltöznek fel és úgy viselkednek, ahogy ők akarnak? hogy az év egyetlen napján meg mernek jelenni a párjukkal az utcán, kézen fogva, csókolózva? a heterók ezt az év MINDEN napján megtehetik, mert nem kell attól félniük hogy megtámadják őket!

"Ezt én is mondhatnám neked."

te utálkozol és lobbizol ellenük

"de az elnyomó szervezetekkel szemben nem vagyok elfogadó."

mondd már el légyszíves, hogy nyomnak el téged a melegek? nem házasodhatsz kedved szerint? megvernek az utcán mert hetero vagy? kirúg a főnököd mert heterofób?

"Arra céloztam, hogy nincs állásfoglalása a meleg lobbit illetően, és csak szakmai szemmel mojdja el a véleményét."

én is ezt mondom. a szakmai konszenzus szerint a melegség NEM BAJ. hanem NORMÁLIS. OKÉ. hányféleképpen írjam még le?? ez nem ilyen lobbi meg olyan lobbi, ez a jelenlegi legjobb tudásunk szerinti megegyezés.

2020. okt. 16. 16:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!