Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az LMBTQ támogatók örülnek...

Az LMBTQ támogatók örülnek ennek a hírnek?

Figyelt kérdés
[link]
2020. okt. 15. 09:41
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
94%
#19 egy darab klikkelhető link sincs abban a cikkben. se a cím alatt, se a cikk végén, se a cikk szövegében. az, hogy odaírnak egy angol nevet meg hogy a skynak adta az interjút, az nem forrásmegjelölés. még ha nem is kamu, hanem tényleg egy sky cikket fordítottak le, akkor se egyenes az hogy nem adják meg az eredetit. írtál már szakdolgozatot? ha igen, akkor tudod, mennyit kukacoskodnak a forrásmegjelöléssel és a források minőségével(!!!)
2020. okt. 15. 13:44
 22/62 A kérdező kommentje:

Ez most kb. ugyanaz, mint amikor régen az ateistákat nyomták el, aztán azok bosszút álltak az Egyházon a 18. században. Vagy említhetem a feminizmust is, aki az "egyenlőség" neve alatt ma inkább előnyöket akarnak kiharcolni a pasikkal szemben a múlt miatt. Fikarcnyi kétségem sincs afelől, hogy az LMBTQ esetében is hasonló történelmi ok-okozati összefüggés érvényesül. Most a 30 éves dolgokért van a visszavágás. Most már el KELL fogadni a melegeket, mert ha nem, akkor nem vagy jó fej. A köcsögök ugyanúgy előítéletesek a másként gondolkodókkal, csak intellektuális formában teszik ezt, és nem mindenkinek jön le, hogy mi van a cukormáz mögött.

2020. okt. 15. 13:45
 23/62 A kérdező kommentje:

De ez nem szakdolgozat, csak egy blikk szintű napilap. Gondolom, ha arról számolnak be, hogy Angelina Joule új bikinit vett, nem kéred a szakdolgozat szintű forrásokat, hanem elhiszed. Ugye így van, te retardált? Most olyat olvastál, ami a mozgalmadra rossz fényt vet, ezért "hirtelen" fontosak lettek a források. A cikk valőszínűleg igaz, tudván, mi folyik a világban. Nem fogod tudni bebizonyítni, hogy nem igaz.

2020. okt. 15. 13:48
 24/62 anonim ***** válasza:
96%

"Ez most kb. ugyanaz, mint amikor régen az ateistákat nyomták el, aztán azok bosszút álltak az Egyházon a 18. században. "

nekem személy szerint ezzel semmi bajom nincs.

""Vagy említhetem a feminizmust is, aki az "egyenlőség" neve alatt ma inkább előnyöket akarnak kiharcolni a pasikkal szemben a múlt miatt.

én személy szerint nem pártolom a bosszúhadjáratot, illetve az egyenlőségbe burkolt előnyszerzést se. én az igazi egyenjogúságot pártolom.

"Fikarcnyi kétségem sincs afelől, hogy az LMBTQ esetében is hasonló történelmi ok-okozati összefüggés érvényesül."

oké, de ez milyen formában valósul(na) meg? illegálissá tennék a hetero házasságot? az hogy pl ők is akarnának házasodni, az téged az égvilágon semmilyen formában nem hátrányoz. vagy hogy ők is akarnának örökbe fogadni. mert szerinted olyan baromi jó állami gondozottként felnőni? vagy egy alkoholista családban? akkor már inkább kerüljön egy szerető párhoz, akár egy férfi-egy nő, férfi-férfi vagy nő-nő a felállás. még mielőtt azzal jönnél, hogy de ez meleggé tenné a gyereket, gondolj arra, hogy a legtöbb meleg ember még mindig hetero családban nő fel.

2020. okt. 15. 13:50
 25/62 A kérdező kommentje:

Nem rendelkezem elegendő tudással ahhoz, hogy állást foglaljak abban, hogy egy gyereknek jó helye van-e egy meleg családban. De abban mindenesetre biztos vagyok, hogy az LMBTQ kisebbségi mozgalom lévén, a gyerekeket felhasználja a maga céljainak elérésére. A keresztény Európát úgy sem tudja megváltoztatni, mert a hagyományos családmodell rögzült az elmúlt 1500 évben. De a gyerekekből kinevelhet egy olyan generációt, ami már az ő érdekeit képviseli. Ez igaz, a mai ostoba tinikre is, akik divatból teszik ki a szivárványos zászlót, stb.

Összességében tehát az LMBTQ jól taktikázik, hogy a befolyását a gyerekekre és a tinikre terjeszti ki. Nem csoda, hogy a meleg youtuberek anyagai is ezt a korosztályt célozzák meg.

2020. okt. 15. 13:57
 26/62 anonim ***** válasza:
94%

"De ez nem szakdolgozat, csak egy blikk szintű napilap"

akkor meg miért fektetsz bele több bizalmat mint a blikkbe?

"Gondolom, ha arról számolnak be, hogy Angelina Joule új bikinit vett, nem kéred a szakdolgozat szintű forrásokat, hanem elhiszed."

az nem egy olyan statisztikai adat, amit be lehet kamuzni, vagy olyans fényben bemutatni ami épp kedvez a cikk írójának.ugye így van te retardált?

"A cikk valőszínűleg igaz"

vagy nem

"De abban mindenesetre biztos vagyok, hogy az LMBTQ kisebbségi mozgalom lévén, a gyerekeket felhasználja a maga céljainak elérésére."

ezzel nem feltétlenül értek egyet, de ki nem használja ki a gyerekeket pr célokra? egyház, kormánypártok, cégek. nem mondom hogy ez jó meg oké, de ha téged itt zavar akkor zavarjon máshol is.

"A keresztény Európát úgy sem tudja megváltoztatni, mert a hagyományos családmodell rögzült az elmúlt 1500 évben."

nézz már túl néha az országhatáron! voltál már nyugati országokban?

"Összességében tehát az LMBTQ jól taktikázik, hogy a befolyását a gyerekekre és a tinikre terjeszti ki. Nem csoda, hogy a meleg youtuberek anyagai is ezt a korosztályt célozzák meg."

azt elfelejtetted hogy ezek az emberek is voltak gyerekek? és hogy mennyire rossz gyerekkora volt sokuknak azért, akik? lehet hogy a következő meleg kisgyereket nem akarják hogy az osztálytársaitól kezdve a tanárokon át a szülei is megbélyegezzék, rosszul bánjanak vele, kiközösítsék? egy kis empátia igazán szorulhatott volna beléd.

"Nem csoda, hogy a meleg youtuberek anyagai is ezt a korosztályt célozzák meg."

hát a 80 éves begyöpösödött valláskárosult marinéni nézeteit lehet felesleges lenne (és valószínűleg lehetetlen) megpróbálni megváltoztatni. azokhoz kell szólni, akik majd egyszer szülők lesznek, és nekik is lesznek gyerekeik, akik lehet hogy melegek lesznek. hogy ŐK ne nézzenek úgy majd a saját gyerekükre mint egy leprásra, csak mert "nem azt szereti akit kéne"

2020. okt. 15. 14:09
 27/62 A kérdező kommentje:

Zavaró, ha valaki kihasználja a gyerekeket, akárki legyen is az. A linkelt cikk vagy igaz, vagy nem. Ha kiderül, hogy nem igaz, majd elnézést kérek. Viszont amit látok a világban, az alapján feltételezem, hogy igaz.

"egy kis empátia igazán szorulhatott volna beléd"

Te is tudod, hogy itt kurvára nem erről van szó, szóval ne hazudgálj. A meleg mozgalom célja nem az, hogy empátiát ébresszen a melegek iránt az emberkben. A célja ugyanaz, mint bármelyik kisebbségi mozgalomnak: a hatalom, és a másként gondolkodók elnyomása.

Az LMBTQ nem elégszik meg annyival, ha egy meleg diákot nem szivatnak az iskolában, vagy tiszteletben tarják a nemi identitását. Az LMBTQ azt akarja, hogy természetesnek fogadjuk el ezt a dolgot, és támogassuk a mozgalmat. Szóval ne nyekeregj nekem itt az empátiáról, amit a meleg aktivisták nagy ívben leszarnak. A hozzáállásuk a "velünk vagy, vagy ellenünk" elven nyugszik.

Rohadtul intoleráns mozgalmad van, akik a diszkriminatív nézeteiket intellektuális szöveg mögé bujtatják. Engem ne akarj átverni te köcsög, ismerem a fajtádat.

2020. okt. 15. 14:49
 28/62 anonim ***** válasza:
95%

"Az LMBTQ azt akarja, hogy természetesnek fogadjuk el ezt a dolgot"

persze, mivel ez az! tudományosan bizonyítva

"Rohadtul intoleráns mozgalmad van, akik a diszkriminatív nézeteiket intellektuális szöveg mögé bujtatják."

tudományos szöveg mögé, nem csak intellektuális. amúgy mióta rossz intellektuálisnak lenni??

"Engem ne akarj átverni te köcsög"

heteroszexuális nő vagyok, de fröcsögj nyugodtan, ezzel mindenképpen nagyon szimpatikussá teszed magad az emberek szemében

"ismerem a fajtádat"

igen? biztosan ismered? ha csak ilyen hatásvadász cikkekből tájékozódsz, akkor kétlem.

2020. okt. 15. 15:36
 29/62 anonim ***** válasza:
94%

"Te is tudod, hogy itt kurvára nem erről van szó"

de, nekem és sok aktivistának (meg merem kockáztatni, a legtöbbnek) pont erről szól

2020. okt. 15. 15:37
 30/62 A kérdező kommentje:

Erre majd még visszatérünk.

2020. okt. 15. 16:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!