Tegyükfelhogyigaz.
Örülök-e annak, ha egy gyerek kiteljesülhet és hagyják, hogy az legyen, akinek érzi magát és nem elnyomásban meg szorongásban kell élnie, megtagadva saját magát, azt látva, hogy a világ folyamatosan semmibe veszi az ő emberi méltóságát és emiatt mindenféle toxikus következményeket és pszichés zavarokat átélnie, Hogyafenébeneörülnék?
"persze, mivel ez az! tudományosan bizonyítva"
A homoszexualitás tudományos megközelítése egy külön vita lenne, aminek nem látom értelmét. A genetikai tényező vitatható, de még ha természetes is lenne, sem kellene egzaktul eldogadni. Egy rakás dolog van, amire lehet természetes eredetet mondani, mégsem fogadják el. Pl. evolúciós szemszögből az, hogy a pasid megdugja a barátnődet, simán lehet természetes. Az egész mögött a nemi szelekció van, amibe nem tudsz belekötni. Másrészt, a legközelebbi rokonaink, a csimpánz és a bonobó sem hűséges, szóval a homo sapiensnél a hűtlenség lehet természetes is. De ugye mégse fogadod el?
"tudományos szöveg mögé, nem csak intellektuális. amúgy mióta rossz intellektuálisnak lenni??"
Nem rossz annak lenni. De az LMBTQ-sok az emberek megtévesztésére használják.
"heteroszexuális nő vagyok, de fröcsögj nyugodtan, ezzel mindenképpen nagyon szimpatikussá teszed magad az emberek szemében"
Kit érdekel milyen leszek az emberek szemében? A védenceid azok, akik az embereknek meg akartok felelni. Van olyan transznemű aki tangában érvel a neten az önelfogadás mellett. Baszott jó, hogy pasi létére fehérneműt húz fel, és mutogatja magát a közösségi médiában, ahol rengeteg gyerek van. Számomra is fontos az önelfogadás, de én nem kezdet el bohóckodni.
"igen? biztosan ismered"
Biztosan. Minden aktivista egyforma. Hallottam már az állatvédőktől meg a vegánoktól is fanatizmust.
Tehát te örülsz annak, ha egy 10 éves fiúgyerekből - aki eleve döntésképtelen - lányt csinálnak. Ehhez nem kell kommentár, ez téged minősít.
2022-ben lehet mégis a Fideszre szavazok, amíg az van hatalmon, ez a marhaság olyan mértékben nem terjed legalább itthon.
"De az LMBTQ-sok az emberek megtévesztésére használják."
mivel próbálják megtéveszteni az embereket? elhitetik velük hogy nekik is vannak érzéseik, és hogy ők is szeretnének teljes, boldog életet élni anélkül, hogy a hozzád hasonló intoleráns fa-szkalapok minden ok nélkül elítéljék őket?
"Biztosan. Minden aktivista egyforma."
mi másra számítottam volna a magadfajtától. amúgy te hogy nem vagy aktivista ebben a helyzetben? a saját véleményed mellett állsz ki. egy aktivista ugyanezt csinálja.
"A védenceid azok, akik az embereknek meg akartok felelni."
nem, pont az ellenkezőjét akarják. hogy az emberek úgy fogadják el őket, ahogy vannak, és ne kelljen heteronak tettetni magukat. tudod régen durván felléptek a másság ellen, akkor a túlélésért meg kellett felelniük a társadalomnak, ergo hetero házasságokba kényszerítették magukat. ezt már nem szeretnék csinálni, mert nem jó. önmaguk szeretnének lenni, anélkül hogy ezért megköveznék őket. miért olyan nehéz ezt felfogni???
"de még ha természetes is lenne, sem kellene egzaktul eldogadni."
jó de miért nem??? mondj már egy érvet légyszi! eddig ez nem sikerült, ezért olyan vagy mint egy hisztis gyerek: nem nem és nem! miért nem? mert CSAK
"mivel próbálják megtéveszteni az embereket?"
Azzal, hogy jó fejnek mutatják magukat.
"hogy az emberek úgy fogadják el őket, ahogy vannak"
Ez már megtörtént. De az LMBTQ-nak nem elég. Ők nem arra mennek, hogy az emberek egymás elfogadják, hanem a homoszexualitás természetessé tétele a cél.
"jó de miért nem???"
Eleve azt sem szeretem nézni, ahogy a hetero párok előttem smárolnak a mozgólépcsőn, azt meg végképp nem akarom látni, hogy két szakállas pasi ezt teszi. És a leszbi lányok se érdekelnek.
Gondolom az LMBTQ-s pszichiáter szava lenne a döntő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!