Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az LMBTQ támogatók örülnek...

Az LMBTQ támogatók örülnek ennek a hírnek?

Figyelt kérdés
[link]
2020. okt. 15. 09:41
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:

"persze hogy tévhit, amíg üldözve voltak, addig túlélésből "rendesen" házasodtak és családot alapítottak alibiként. de tényleg jó ez?"

Gerencsér Tamás nem erre célzott, ne forgasd ki a szavait.

" mivel? hogy léteznek? hogy az év 365 napjából EGYSZER úgy ltöznek fel és úgy viselkednek, ahogy ők akarnak"

Tehát arra vágynak, hogy fecskében bulizzanak Budapest utcáin, és provokatív keresztény és hungarista transzparenseket mutogassanak? Egy meleg ismerősöm szerint az egész Pride csak polgárpukkasztás, és ez téged most meg is cáfolt. Többségében azok mennek oda, akik emberkednek.

"mondd már el légyszíves, hogy nyomnak el téged a melegek"

Olyan kérdéseket is felteszel, ami felesleges, amiből látszik is, hogy nem figyelsz rám, mert csak a magad véleménye érdekel. Mondtam már, hogy nem a melegekkel van bajom, hanem a hátuk mögött lévő, őket felhasználó LMBTQ bálványszervezettel, aki a homoszexuális eszméin keresztül tör hatalomra.

"én is ezt mondom. a szakmai konszenzus szerint a melegség NEM BAJ"

Van, akinek baj, van, akinek nem baj. Ez a konszenzus. De ez engem hidegen hagy, mert mit érdekel engem ez? Ami engem érint, az az LMBTQ bálványszervezet hatalomra törése.

2020. okt. 16. 17:03
 52/62 anonim ***** válasza:
68%

"Gerencsér Tamás nem erre célzott, ne forgasd ki a szavait."

fogalmam sincs, mire célzott, én arra az egy állításra reagáltam, miszerint tévhit hogy nem tudnak hetero szexelni

"Tehát arra vágynak, hogy fecskében bulizzanak Budapest utcáin, és provokatív keresztény és hungarista transzparenseket mutogassanak?"

van aki erre vágyik. nagyon sokuk sajnos nagyon durván el van nyomva, ezen az egy napon pedig ki mernek bontakozni.

"Egy meleg ismerősöm szerint az egész Pride csak polgárpukkasztás"

tudok róla hogy nem minden meleg ért egyet a felvonulással. húgom se vonulna. nincs ezzel semmi baj, a pride az egy kicsi része az egésznek. attól hogy egy meleg nem akar vonulni, még nem akarja hogy a hozzád hasonlóak abnormálisnak, megvetendőnek és gusztustalannak nézzék.

"Mondtam már, hogy nem a melegekkel van bajom, hanem a hátuk mögött lévő, őket felhasználó LMBTQ bálványszervezettel, aki a homoszexuális eszméin keresztül tör hatalomra."

hogy? milyen hatalomra? miért? ezt még egyszer se fejtetted ki.

"Van, akinek baj, van, akinek nem baj. Ez a konszenzus."

te szeretnéd ha ez lenne a konszenzus. de nem az.

2020. okt. 16. 17:12
 53/62 anonim ***** válasza:
94%
Az LMBTQ nem egy szervezet, hanem egy gyűjtőfogalom azokra az emberekre, akik nem heteroszexuálisak és/vagy nem ciszneműek. Nincsenek titkos konferenciáik, ahol a világuralom megkaparintását tervelik ki lépésről lépésre. Nem értem, hogy miről beszélsz. Azt sem, hogy a szemedben milyen az elfogulatlan pszichiáter. Olyan, aki nem ismeri el a transzneműséget létező jelenségnek? Aki igen, az már az "LMBTQ bálványszervezet" tagja? Mert ebben az esetben az "LMBTQ-s" pszichiáter szava a mérvadó a számomra, valóban. Ha egy orvos/pszichológus alaposan górcső alá veszi a páciensét, és nem intézi el annyival könnyelműen, hogy "szerinte rossz testbe született, akkor biztos igaza van, csá", az nem baj, sőt. Tudomásunk van olyan emberekről, pláne fiatalokról, akiknek az önmagukkal kapcsolatos diszkomfortjuk nem a születési nemükből eredt, hanem teljesen másból, de félrediagnosztizálták saját magukat, ezért tranzáció közben ébredtek rá arra, hogy eleve el sem kellett volna kezdeniük a folyamatot. Nyilván az lenne a cél, hogy a hasonszőrű eseteket kiszűrjük időben. De ettől még léteznek olyan emberek, akiknek a nemváltás jelenti a megoldást, ezt tagadni balgaság, pláne egy pszichiáter részéről.
2020. okt. 16. 18:11
 54/62 A kérdező kommentje:

"van aki erre vágyik"

Na, gondolom, te is ilyesmi köcsög lehetsz, mert nem ítélted el a hungaristák és a keresztények provokálásat, sem a fecskében való flangálást, sőt inkább megindokoltad azt. Hogy nyelt volna le inkább anyád, jobban járt volna a világ az ilyen féleszűek nélkül, mint amilyen te vagy.

"milyen hatalomra"

Olyan hatalomra, amilyenre az összes ehhez hasonló szekta vágyik: politikai hatalomra. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy a parlamentben akarnak döntéseket hozni, de azt igen, hogy formálmi akarják a közgondolkodást, a javaslataikat el akarják fogadtatni az országházakban, törvénybe iktatni, és ott akarnak lenni a médiában is. Ezt akarják.

"Az LMBTQ nem egy szervezet, hanem egy gyűjtőfogalom azokra az emberekre, akik nem heteroszexuálisak és/vagy nem ciszneműek"

Az LMBTQ-t gyűjtőnévként használom minden melegszervezetre, aktivistára, támogatóra. Ez összeségében egy bálványszervezet, amiben van tényleges szervezet, és egyéni támogatók is.

"Nincsenek titkos konferenciáik, ahol a világuralom megkaparintását tervelik ki lépésről lépésre"

Nincs rá bizonyítékod, hogy ez ne történne meg valamilyen formában. Az LMBTQ bálványszervezet nem tűri a másként gondolkodókat. Ezt esetleg akkor lehetne megtapasztalni, ha a Momentum hatalomra jutna 2022-ben.

"Azt sem, hogy a szemedben milyen az elfogulatlan pszichiáter"

Olyan, aki úgy állítja fel a diagnózist, hogy nem kötelezi el magát egyik oldalon sem, amikor vizsgál.

2020. okt. 16. 19:21
 55/62 anonim ***** válasza:
94%

"Na, gondolom, te is ilyesmi köcsög lehetsz"

lehet nem ide, de egyszer már leírtam hogy heteroszexuális nő vagyok. gondolom neked elképzelhetetlen hogy egy kívülálló is lehet empatikus LMBTQ ügyekben

"mert nem ítélted el a hungaristák és a keresztények provokálásat"

ha elfogadóak lennének, nem provokálná őket

"Az LMBTQ-t gyűjtőnévként használom minden melegszervezetre, aktivistára, támogatóra"

nem használhatod erre, mert nem ezt jelenti. az LMBTQ magában nem jelent szervezetet, nem minden aktivista és támogató LMBTQ. tehát helytelenül használod

"Nincs rá bizonyítékod, hogy ez ne történne meg valamilyen formában."

najó ezt nem bírtam ki röhögés nélkül :D kérdező te az illuminatitól és a szabadkőművesektől is rettegsz?

a pszichiáteres megjegyzésedre inkább nem is reagálod. ezerszer leírtuk, de te nem akarod felfogni.

2020. okt. 16. 19:49
 56/62 anonim ***** válasza:
80%

"de azt igen, hogy formálmi akarják a közgondolkodást"

persze hogy ezt akarják!!! sose titkolták, hogy ezt akarják! elfogadóbbá akarják tenni a társadalmat, mindig is ez volt a lényeg! semmi újat nem fedeztél fel, csak kimondtad a nyilvánvalót

" a javaslataikat el akarják fogadtatni az országházakban, törvénybe iktatni"

az egyenlő bánásmódot, IGEN. végre felfogtad! egyenlő jogokat akarnak! ők is házasodni akarnak! ők is akarnak gyereket örökbe fogadni! ezeket mind a törvény tenné lehetővé! ahogy azt is hogy ne legyenek negatívan megkülönböztetve az iskolában, munkahelyen. csupán ennyit akarnak! ami neked meg nekem heteroknak mindig is megvolt!

2020. okt. 16. 19:53
 57/62 A kérdező kommentje:

Attól, hogy heteroszexuális nő vagy, még ugyanúgy köcsög vagy, hiszen hiszen a védenceid provokációját jóváhagyod. Vagyis borzasztóan elfogult vagy.

"persze hogy ezt akarják!!! sose titkolták, hogy ezt akarják!"

Igen, de mivel a társadalom ezt nem akarja, ezért az erőszakhoz, meg a propagandához nyúlnak. A világot amúgy egy rakás lökött szekta át akarja formálni, nem ők az egyetlen jelentkezők.

2020. okt. 16. 20:05
 58/62 A kérdező kommentje:

Melyik szekta fogja átformálmi hamarabb a világot?

Az LMBTQ bálványszervezet, a neoprotestáns szekta, a feminista szekta vagy melyik? A sok közül melyik szektánál van az igazság?

2020. okt. 16. 20:07
 59/62 anonim ***** válasza:
95%

"Igen, de mivel a társadalom ezt nem akarja"

csak mert te és a bőrfejű haverjaid nem akarják, az nem jelenti azt hogy az egész társadalom nem akarja. a te közvetlen környezeted nem reprezentatív. különbenis ha ennyire nem akarná a társadalom, akkor nem tudnának évről évre egyre kevesebb rendőri segítséggel vonulni. nézd meg pl mi zajlik egy orosz pride meneten. szarrá verik őket, mert az a társadalom tényleg nem akarja őket. Mo-n már nem is tudom hányadik éve kordon nélkül vonulnak.

"Vagyis borzasztóan elfogult vagy."

te is, csak a másik irányba. az igazi különbség közöttünk az, hogy én az élni és élni hagyni elvét követem. te ezzel szemben a "nekem meg még 2 másik embernek nem tetszik, tehát abnormálisnak kiáltom ki" mentén érvelsz.

2020. okt. 16. 20:10
 60/62 A kérdező kommentje:

Bőrfejű!? Nem vagyok skinhead. :D

"különbenis ha ennyire nem akarná a társadalom, akkor nem tudnának évről évre egyre kevesebb rendőri segítséggel vonulni"

Azért nincsenek a vonuláson balhék, mert az emberek nem akarnak miattuk büntetést kapni. Ettől függetlenül a társadalom nem akarja, mert ha akarná, az LMBTQ bálványszervezetnek nem lenne szüksége propagandára. De egyébként nem nekem kell hinned. A 2022-es választásokat a Fidesz fogja nyerni, részben azért, mert az a keresztény értékeket képviseli. Kb. 2 500 000 ember fog rászavazni, így meglesz a 2/3. A nyíltan a melegeket támogató momentum, még a 2018-as Jobbik sikerét (1 millió) sem fogja elérni, hanem a Demokratikus Koalíció mögött fog végezni.

De egyébként ha megnézed a közgondolkodást, abban is láthatod, hogy ha pl. egy baráti társaságban az új srác a párjáról beszél, a hallgatóknak rögtön az ugrik be, hogy nőről van szó. Senki sem feltételezi, hogy pasi az illető, kivéve talán akkor, ha a srácról virít, hogy meleg.

"te is, csak a másik irányba"

Nem. Én a magam táborának nem nézném el a provokációt, pl. a normális melegek nevetségessé tételét, hanem kiállnék mellettük. De téged nem zavar, ha pl. a normális hungaristák szent dolgaiba törlik a lábukat az védenceid a Pride-on.

Ez a kettőnk közti különbség.

2020. okt. 16. 20:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!