Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az LMBTQ támogatók örülnek...

Az LMBTQ támogatók örülnek ennek a hírnek?

Figyelt kérdés
[link]
2020. okt. 15. 09:41
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
97%

Mutass légyszi egy BBC cikket arról, hogy az LMBTQ betegség és gyógyítható. Várok.

Szerintem meg ti LMBTQ tagadók vagytok olyanok, mint az evolúciótagadók meg a laposföldhívők. Dugjátok a fejeteket a homokba és ha az orrotok alá dugják a bizonyítékot akkor sem hiszitek el.

2020. okt. 15. 12:31
 12/62 A kérdező kommentje:

Nem álltom, hogy az LMBTQ betegség lenne, sem azt, hogy gyógyítható. Ugyanígy az sem érdekel, ha pasi létedre egy masik pasi dug meg téged az ágyban. Te életed.

A cikket azért linkeltem be, mert a szerző szerint ma egyre több 10 év körüli gyereket érint a dolog. Ebben SEMMI hihetetlen nincs, az említett NatGeo szám óta. Az LMBTQ viszont mindent megtesz, hogy terjessze a maga nézeteit, és a linkelt adat az ő kezére játszik. Ezért kérdeztem, hogy örülnek-e neki.

2020. okt. 15. 12:57
 13/62 anonim ***** válasza:
97%

Az LMBTQ nem egy vallás, hogy nézeteket kellene terjesztenie :D

A transzneműek többsége tényleg már óvodás kortól tudja valamilyen szinten, hogy transznemű. Ez tény. Milyen nézetek terjesztése van ebben?

2020. okt. 15. 13:03
 14/62 anonim ***** válasza:
96%

"A cikket azért linkeltem be, mert a szerző szerint"

itt a hiba. a szerző szerint. nem a valóság szerint. mivel ugye alátámasztani nem tudta

2020. okt. 15. 13:05
 15/62 A kérdező kommentje:

Terjeszti a nézeteit, ezt te is tudod, ne hazudj. Ugyanúgy vannak aktivistái a meleg mozgalmaknak, mint pl. a feminizmusnak. Alapvetően minden kisebbségi mozgalom olyan, mint egy vallás.

De látom, csűröd-csavarod a kérdést, te köcsög. Szerinted amikor Hollandiában a gyerekek az "I have two father" című dalt éneklik (ez volt kb. 10 éve) , az minek az eredménye? Annak, hogy a meleg mozgalom mindenhol igyekszik terjeszteni a nézeteit. 30 éve ilyet senki sem énekelt. Viszont ma már ha a gyerekek pl. a YouTube-on megnézik a meleg videósokat, máris áramlik az LMBTQ-s anyag.

2020. okt. 15. 13:14
 16/62 A kérdező kommentje:

"mivel ugye alátámasztani nem tudta"

Mi az, amit nem tudott alátámasztni? Melyik adat. Idézd!

2020. okt. 15. 13:15
 17/62 anonim ***** válasza:
100%
#16 mondjuk a címet?
2020. okt. 15. 13:24
 18/62 anonim ***** válasza:
97%

" 30 éve ilyet senki sem énekelt."

nem, akkor börtönbe zárták és mentális betegként kezelték azokat, akik nem a "megfelelő" nemet szerették. tényleg, sokkal jobb volt olyanért meghurcolni valakit aki nem tehet arról amiért meghurcolják. csak azt nem értem, miért nem terjesztjük ki ezt mégtöbb emberre, pl a 190 centinél magasabb emberekre. az nem abnormális, hogy valaki annyira magas? szerintem legyen illegális!

2020. okt. 15. 13:26
 19/62 A kérdező kommentje:
A megjelölt ma7.sk oldalon van egy hivatkozás SkyNews interjúra, amiben a genderklinikán felmondott szakemberek nyilatkoznak. Avery Jackson esete után hitelesnek tűnik, hogy már 10 éveseket lánnyá alakítanak, hiszen ő maga azzal fenyegetőzött, hogy levágja a péniszét. El tudom képzelni, hogy néhány elborult szülő ezek után belement a dologba.
2020. okt. 15. 13:38
 20/62 anonim ***** válasza:
0%
Gulágra az összeset
2020. okt. 15. 13:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!