Mutass légyszi egy BBC cikket arról, hogy az LMBTQ betegség és gyógyítható. Várok.
Szerintem meg ti LMBTQ tagadók vagytok olyanok, mint az evolúciótagadók meg a laposföldhívők. Dugjátok a fejeteket a homokba és ha az orrotok alá dugják a bizonyítékot akkor sem hiszitek el.
Nem álltom, hogy az LMBTQ betegség lenne, sem azt, hogy gyógyítható. Ugyanígy az sem érdekel, ha pasi létedre egy masik pasi dug meg téged az ágyban. Te életed.
A cikket azért linkeltem be, mert a szerző szerint ma egyre több 10 év körüli gyereket érint a dolog. Ebben SEMMI hihetetlen nincs, az említett NatGeo szám óta. Az LMBTQ viszont mindent megtesz, hogy terjessze a maga nézeteit, és a linkelt adat az ő kezére játszik. Ezért kérdeztem, hogy örülnek-e neki.
Az LMBTQ nem egy vallás, hogy nézeteket kellene terjesztenie :D
A transzneműek többsége tényleg már óvodás kortól tudja valamilyen szinten, hogy transznemű. Ez tény. Milyen nézetek terjesztése van ebben?
"A cikket azért linkeltem be, mert a szerző szerint"
itt a hiba. a szerző szerint. nem a valóság szerint. mivel ugye alátámasztani nem tudta
Terjeszti a nézeteit, ezt te is tudod, ne hazudj. Ugyanúgy vannak aktivistái a meleg mozgalmaknak, mint pl. a feminizmusnak. Alapvetően minden kisebbségi mozgalom olyan, mint egy vallás.
De látom, csűröd-csavarod a kérdést, te köcsög. Szerinted amikor Hollandiában a gyerekek az "I have two father" című dalt éneklik (ez volt kb. 10 éve) , az minek az eredménye? Annak, hogy a meleg mozgalom mindenhol igyekszik terjeszteni a nézeteit. 30 éve ilyet senki sem énekelt. Viszont ma már ha a gyerekek pl. a YouTube-on megnézik a meleg videósokat, máris áramlik az LMBTQ-s anyag.
"mivel ugye alátámasztani nem tudta"
Mi az, amit nem tudott alátámasztni? Melyik adat. Idézd!
" 30 éve ilyet senki sem énekelt."
nem, akkor börtönbe zárták és mentális betegként kezelték azokat, akik nem a "megfelelő" nemet szerették. tényleg, sokkal jobb volt olyanért meghurcolni valakit aki nem tehet arról amiért meghurcolják. csak azt nem értem, miért nem terjesztjük ki ezt mégtöbb emberre, pl a 190 centinél magasabb emberekre. az nem abnormális, hogy valaki annyira magas? szerintem legyen illegális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!