Mégis miért jó nőnek lenni?
17 éves lány vagyok. Nem akarok fiú lenni (csak néha elgondolkodok azon, hogy mi lett volna ha), de úgy igazából lány sem. A kérdés nem kamu, tényleg foglalkoztat a dolog.
Amiért (szerintem) nem jó nőnek lenni:
- menstruáció: szerintem ezt nem kell részletezni.
- terhesség, szülés: igaz, még nem voltam terhes, nem is szültem. De a terhesség és a szülés kellemetlenségeit én szívesebben adnám át a férfiaknak, sőt még a szoptatást is.
- ha lányként/nőként sok fiúval lefekszel, akkor k u r v a, r i b a n c vagy, de ha fiúként/férfiként sok lánnyal lefekszel, akkor te vagy a király, meg te vagy a menő. Kb. az összes hazai, ma trendinek számító előadó a nőket szidja, hogy ilyen k u r v a, olyan r i b a n c.
- a sportoló nőknek kevesebb a fizetésük, mint a férfiaknak.
- a lányoknak kevesebb mindent (sőt szinte semmit nem néznek el) néznek el, mint a fiúknak.
Ha egy fiú rendetlen=jaj hát fiú
Ha egy lány rendetlen=milyen dolog az
Ha egy fiú csúnyán beszél=jaj hat fiú
Ha egy lány csúnyán beszél=olyan undorító
Stb.
- ha kánikula van, a fiúk levehetik a pólójukat, de a lányok nem. És ha nyáron kivágott pólóba van egy lány, mert melege van, akkor megszólják.
- ott van a szőrtelenítés, megszólják azokat a lányokat, akik nem szőrtelenítenek. A fiúknak még a hónalj szőrt se kell leborotválniuk. Én is csak azért borotválkozok, hogy nehogy megszóljanak.
Egyszerűen azért nagyon rossz nőnek lenni, mert 25 éves korod után már öreg vagy. Ha 30-ig nem találsz férjet, akkor neked ilyen téren egyszerűen leáldozott, ez van.
És ha mégis a jobbik esett következik be, és elvesznek 30-ig feleségül és lesznek gyerekeid, akkor pedig a válási statisztikák alapján (67%), igen jó esélyed van arra, hogy 40-50 éves korod körül jól hoppon maradsz, és 20-30 év házasság után elhagynak egy fiatalabbért, te meg maradhatsz ott szegényen, 1-2-3 gyerekkel...és ugye más gyerekével, új kapcsolatra nem sok esélyed van sajnos....
#1 Valóban a női létben én is nőként azt mondom, hogy a szex a legjobb, csak ugye arra egyrészt ott vannak a sztereotípiák, megszégyenítések, hogy ringyó aki szexel rendszeresen és èlvezi is, másrészt viszont a nemibetegségek nőként a női belső nemi szervekre lényegesen veszélyesebbek (chlamydia nőknél akár végleges meddőséget is okozhat, aids-et is jóval könnyebben kapsz el mint egy férfi), harmadrészt meg számomra pl pont emiatt a jó orgazmus miatt elég kellemetlen, hogy nem tudsz úgy jót szexelni vagy elélvezni, hogy azt ne hallaná mindenki meg.
20/L
Látom, megtette nálad a hatását a sok incel duma, amit itt, gyk-n olvastál. (Már ha valóban lány vagy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!