Mégis miért jó nőnek lenni?
17 éves lány vagyok. Nem akarok fiú lenni (csak néha elgondolkodok azon, hogy mi lett volna ha), de úgy igazából lány sem. A kérdés nem kamu, tényleg foglalkoztat a dolog.
Amiért (szerintem) nem jó nőnek lenni:
- menstruáció: szerintem ezt nem kell részletezni.
- terhesség, szülés: igaz, még nem voltam terhes, nem is szültem. De a terhesség és a szülés kellemetlenségeit én szívesebben adnám át a férfiaknak, sőt még a szoptatást is.
- ha lányként/nőként sok fiúval lefekszel, akkor k u r v a, r i b a n c vagy, de ha fiúként/férfiként sok lánnyal lefekszel, akkor te vagy a király, meg te vagy a menő. Kb. az összes hazai, ma trendinek számító előadó a nőket szidja, hogy ilyen k u r v a, olyan r i b a n c.
- a sportoló nőknek kevesebb a fizetésük, mint a férfiaknak.
- a lányoknak kevesebb mindent (sőt szinte semmit nem néznek el) néznek el, mint a fiúknak.
Ha egy fiú rendetlen=jaj hát fiú
Ha egy lány rendetlen=milyen dolog az
Ha egy fiú csúnyán beszél=jaj hat fiú
Ha egy lány csúnyán beszél=olyan undorító
Stb.
- ha kánikula van, a fiúk levehetik a pólójukat, de a lányok nem. És ha nyáron kivágott pólóba van egy lány, mert melege van, akkor megszólják.
- ott van a szőrtelenítés, megszólják azokat a lányokat, akik nem szőrtelenítenek. A fiúknak még a hónalj szőrt se kell leborotválniuk. Én is csak azért borotválkozok, hogy nehogy megszóljanak.
Jo nehéz kérdès mièrt jo
Talàn a ffiakra több megfeleltségi kénszert raknak (nem sirhat, legyen erös barmilyen körülmenyek közt, kèpes legyen csalàdot tartani, letrehozni, megallni a helyét apakent annak ellenere hogy szinte poligàmok, poziciokban legyen miert tisztelni, soha ne törjön meg, védelmezö tars legyen, es rohanjon a nök utàn a kegyeièrt, udvarolni hajbokolni kényes pi.csàknak, de ne legyen pincsi)es ugye ez nem is megy igy maradnak alkoholista drogosok inkabb meg homàrok lesznek.
A csupan képeket videokat is nezve, mindenhol csak a nök hàtterei", pl több millios nézettségü tàncpàrosnàl a kommentekben a nöt istenitik, a sracrol annyi szo nem esett, hogy alig birtam kinyomozni hogy hivjàk, esküvökön a nö habos babos "fenkköltseg", mig a srac nemesen egyszerü csak, facen félmeztelen sminkben "tündöklö" "csàjék"anyuka babàk, mig a sràcok ott is "szürke egérkèk", akiknek max a motorjàt kocsijàt veszik csak észre öt meg nem, mint valami "elnyomott"nemzedèk.
De összességében nönek lenni amugy sokkal rosszabb. Csak azt probaltam keresni, mégis miben lehet jobb.
Férfiként, ha nincs munkád/pénzed, egy senki vagy. Nőként, ha nincs munkád, akkor összeszedsz egy pénzes fickót, és problem solved.
Férfiként, ha alacsony vagy, nem vagy ember. Nőként, ha alacsony vagy, akkor jajdecuki.
Férfiként, ha valami a földre küld lelkileg, akkor állj fel, mert férfi vagy. Nőként, ha valami a földre küld lelkileg, akkor százan vesznek körbe istápolni.
Férfiként, ha hódítani akarsz, akkor legyél magas, jóképű, sportos, legyen egzisztenciád, ésatöbbi. Nőként, ha hódítani akarsz, akkor legyen egy lyuk, ahova be lehet dugni.
Mindennek van jó és rossz oldala is egyaránt. Ha nagyon zavar, hogy nő vagy, akkor vegyél példát Koncsitáról, és légy férfi.
Lehet sminkelni és hosszú hajat hordani anélkül hogy beszólnának rá.
Egyebet még nem találtam :D ha egyszer újjá lehetne születni, vagy férfi lennék vagy akkor inkább hagyjuk :D
Nem az hogy Több lenne feléjük az elvàràs, hanem AMI feléjük az elvàràs az nem semmi tenyleg.
Aki teljesiteni tudja azelött tenyleg le a kalappal.
#17 Az f asza.... Az én gyerekkori barátnőim viszont 2019ben olyanokkal viccelődnek kedélyesen a Facebook oldalukon hogy egyszer küldik el a baratjukat mosóporért és akkor is rosszat hoz, ergo semmi házimunkát nem lehet rá bízni.
Lehet hogy a doktor szösziben a csaj nem tud főzni, de a magyar valóság drasztikusan más.
Akkor szexelsz amikor akarsz, és tiéd a világ nyugati fele.
Normális helyeken delfint előbb engednének szavazni mint a nőket, ez lebegjen a szemed előtt, élvezzétek ki még lehet mert a Koran lesz hamarosan az alkotmány és ha azt valaki olvasta. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!