Szerinted férfinak, vagy nőnek jobb lenni?
Melyiknek jobb lenni? Férfinak ? Nőnek?
Szerintem nőnek jobb lenni. Te szerinted melyiknek?
Szerintem is a nőnek.
nem kell megfelelnie 1000000 dolognak.
Ezt leszámitva szerintem nekik is nehéz, csak nem ennyire.
Nekem már a f..om kivan mindennel. 26f
Férfinak. Valahogy könnyebb minden, lazábban veszik a dolgokat (már aki), nem szenvednek minden hónapban egy hetet (nem az összes nő, de elég sokan), több dolgot néznek el nekik.
Nő vagyok (vagyis inkább lány :)
Fogalmam sincs, csak a női oldalt ismerem :)
Egyébként mindkét nemnek megvannak a maga nehézségei és könnyebbségei.
Férfiként a férfilétet mondanám jobbnak. Elég nehezen boldogulnék nőként, nem tudok megfelelni, szeretek magam lenni. Ettől függetlenül a nőket csodálom minden élőlény közül a leginkább. Nem a testüket hanem a szívüket, akinek nincs arra nem vonatkozik a dolog..
25F
Attól függ az élet melyik szakaszában.
Az legeslegelején fiúnak.
Utána kb. 35 éves korig nőnek, kisujját nem kell a legtöbbnek megmozdítania, talál magának párt, sorolhatnám holnapig az előnyöket.
35 után már inkább férfinak. Nők nemigen kerülnek vezetői pozícióba, de ha kerülnek is, feleakkora tekintélyt nem kapnak, mint a férfifőnökök. Ráadásul a férfi 35-45 körül néz ki a legjobban. Ilyen korú nők már általában nem keltenek figyelmet az utcán. 35 éves kortól szingli nőre kevesen kíváncsiak, mert késő vele családot alapítani, szépség is már valamennyire "kikopott", már a smink sem segít igazán.
Nőnek, a kiharcolt egyenjogúság mellé ugyanúgy megkapják az illemet is tehát csak az előnyös dolgokban használják az egyenjogokat.
Egyébként párkeresésben is mind élőben mind online egyszerűbb a nőnek (lásd a falkábaverődött csajokat és az elkseredett pasi próbálkozókat) vagy a tindert… Egy átlagos nőnek ott 10 jobbrahúzásból 7 pár egy átlagos férfinak 200-ból 1.
Nekem mind a kettő főnököm nő. Ez is egy régi sztereotípia, hogy ők nem lesznek vezetők. A nőknek egyszerűbb az élet csak azért mert p*val születtek pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!