Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mégis miért jó nőnek lenni?

Mégis miért jó nőnek lenni?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Nem akarok fiú lenni (csak néha elgondolkodok azon, hogy mi lett volna ha), de úgy igazából lány sem. A kérdés nem kamu, tényleg foglalkoztat a dolog.

Amiért (szerintem) nem jó nőnek lenni:

- menstruáció: szerintem ezt nem kell részletezni.

- terhesség, szülés: igaz, még nem voltam terhes, nem is szültem. De a terhesség és a szülés kellemetlenségeit én szívesebben adnám át a férfiaknak, sőt még a szoptatást is.

- ha lányként/nőként sok fiúval lefekszel, akkor k u r v a, r i b a n c vagy, de ha fiúként/férfiként sok lánnyal lefekszel, akkor te vagy a király, meg te vagy a menő. Kb. az összes hazai, ma trendinek számító előadó a nőket szidja, hogy ilyen k u r v a, olyan r i b a n c.

- a sportoló nőknek kevesebb a fizetésük, mint a férfiaknak.

- a lányoknak kevesebb mindent (sőt szinte semmit nem néznek el) néznek el, mint a fiúknak.

Ha egy fiú rendetlen=jaj hát fiú

Ha egy lány rendetlen=milyen dolog az

Ha egy fiú csúnyán beszél=jaj hat fiú

Ha egy lány csúnyán beszél=olyan undorító

Stb.

- ha kánikula van, a fiúk levehetik a pólójukat, de a lányok nem. És ha nyáron kivágott pólóba van egy lány, mert melege van, akkor megszólják.

- ott van a szőrtelenítés, megszólják azokat a lányokat, akik nem szőrtelenítenek. A fiúknak még a hónalj szőrt se kell leborotválniuk. Én is csak azért borotválkozok, hogy nehogy megszóljanak.

2019. okt. 19. 20:12
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
39%
Ezen már igazán nem kene aggodnod. Puncid van ezt kaptál..:)
2019. nov. 3. 08:05
 42/62 Sssaszem ***** válasza:
72%
Semmit ne hozzon nekem a gólya. Semmit nem akarok a férfiaktól csak azt, hogy boldog legyek és ne kelljen szülnöm tőle egy gyereket. Nem tesz boldoggá a terhesség, meg a terhesség gondozás. Ja meg ott vannak a terhességi vizsgálatok a vérvétel, meg mindenféle vizsgálat, ami nem mindenkinek tetszik sőt, nekem sem.
2019. nov. 4. 12:38
 43/62 he84 ***** válasza:
92%
Oké Sssaszem, értjük. Már eléggé elmondtad ezt. Én is elmondtam a részemről, hogy nem akarok szintén gyereket sose. De azért nem kell állandóan visszatérve újra körülírni egyre több válaszban.
2019. nov. 4. 21:10
 44/62 A kérdező kommentje:
Páran kicsit elmentek az eredeti kérdéstől.
2019. nov. 4. 21:25
 45/62 anonim ***** válasza:
31%
Azért jó nőnek lenni mert nincsen péiszed. És ahogy egy bölcs ember mondta: A nagy pénisz nagy felelősséggel jár. Örülj hogy nem kell ekkora terhet cipelned :)
2019. nov. 4. 21:29
 46/62 anonim ***** válasza:
39%
#37-es drága, szövegértés, mielőtt lepontozol.
2019. nov. 4. 21:51
 47/62 anonim ***** válasza:
12%
lehet mondani hogy en nem szulok,de az a no aki nem szul ,nem tudja ,hogy eletet adni,ennel a dolognal,a vilagon szebb dolog nincs,ezert egy no az elet legfontosabb resze,amihez mi ferfiak csak aszisztalunk
2019. nov. 8. 07:14
 48/62 Sssaszem ***** válasza:
71%
Lehet, hogy én vagyok a kivétel, aki: nem örül annak, hogy sajnos vérvételre kell járniuk, ott van a terhességi cukorterhelés, ott van a császármetszés a pakliban. Én nem örülök ezeknek a vizsgálatoknak. Akinek nem inge, ne vegye magára. Inkább lovagolgatok vígan, amíg élek. Van más az életemben. Plusz lehetőségem van az életemben, mint másnak akinek, csak egyszer adatik meg az életében, aztán többet nem.
2019. nov. 10. 14:13
 49/62 Sssaszem ***** válasza:
27%
Lehet, hogy én vagyok a kivétel, aki: nem örül annak, hogy sajnos vérvételre kell járniuk, ott van a terhességi cukorterhelés, ott van a császármetszés a pakliban stb stb stb. Én nem örülök ezeknek a vizsgálatoknak. Akinek nem inge, ne vegye magára. Inkább lovagolgatok vígan, amíg élek. Van más az életemben. Plusz lehetőségem van az életemben, mint másnak akinek, csak egyszer adatik meg az életében, aztán több lehetőségük nincs. Nekem az adatik meg, hogy nem nekem kell elviselnem a fájásokat, (ma is nagyon görcsöltem a havim miatt). És ha nem örülök annak, amik várnak a kismamáknak, akkor nem örülök és akkor mi van? Semmi élek, mint hal a vízben. Nem szülehetek EÜ okokból nem hordatok ki és szülhetek meg, a szemem miatt.
2019. nov. 10. 14:17
 50/62 Sssaszem ***** válasza:
0%
Lehet, hogy én vagyok a kivétel, aki: nem örül annak, hogy sajnos vérvételre kell járniuk, ott van a terhességi cukorterhelés, ott van a császármetszés a pakliban stb stb stb. Én nem örülök ezeknek a vizsgálatoknak. Akinek nem inge, ne vegye magára. Inkább lovagolgatok vígan, amíg élek. Van más az életemben. Plusz lehetőségem van az életemben, mint másnak akinek, csak egyszer adatik meg az életében, aztán több lehetőségük nincs. Nekem az adatik meg, hogy nem nekem kell elviselnem a fájásokat, (ma is nagyon görcsöltem a havim miatt). És ha nem örülök annak, amik várnak a kismamáknak, akkor nem örülök és akkor mi van? Semmi élek, mint hal a vízben. Nem szülehetek EÜ okokból nem hordatok ki és szülhetek meg a szemem miatt.
2019. nov. 10. 14:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!