Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mégis miért jó nőnek lenni?

Mégis miért jó nőnek lenni?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Nem akarok fiú lenni (csak néha elgondolkodok azon, hogy mi lett volna ha), de úgy igazából lány sem. A kérdés nem kamu, tényleg foglalkoztat a dolog.

Amiért (szerintem) nem jó nőnek lenni:

- menstruáció: szerintem ezt nem kell részletezni.

- terhesség, szülés: igaz, még nem voltam terhes, nem is szültem. De a terhesség és a szülés kellemetlenségeit én szívesebben adnám át a férfiaknak, sőt még a szoptatást is.

- ha lányként/nőként sok fiúval lefekszel, akkor k u r v a, r i b a n c vagy, de ha fiúként/férfiként sok lánnyal lefekszel, akkor te vagy a király, meg te vagy a menő. Kb. az összes hazai, ma trendinek számító előadó a nőket szidja, hogy ilyen k u r v a, olyan r i b a n c.

- a sportoló nőknek kevesebb a fizetésük, mint a férfiaknak.

- a lányoknak kevesebb mindent (sőt szinte semmit nem néznek el) néznek el, mint a fiúknak.

Ha egy fiú rendetlen=jaj hát fiú

Ha egy lány rendetlen=milyen dolog az

Ha egy fiú csúnyán beszél=jaj hat fiú

Ha egy lány csúnyán beszél=olyan undorító

Stb.

- ha kánikula van, a fiúk levehetik a pólójukat, de a lányok nem. És ha nyáron kivágott pólóba van egy lány, mert melege van, akkor megszólják.

- ott van a szőrtelenítés, megszólják azokat a lányokat, akik nem szőrtelenítenek. A fiúknak még a hónalj szőrt se kell leborotválniuk. Én is csak azért borotválkozok, hogy nehogy megszóljanak.

2019. okt. 19. 20:12
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 Sssaszem ***** válasza:
28%
Lehet, hogy én vagyok a kivétel, aki: nem örül annak, hogy sajnos vérvételre kell járniuk, ott van a terhességi cukorterhelés, ott van a császármetszés a pakliban stb stb stb. Én nem örülök ezeknek a vizsgálatoknak. Akinek nem inge, ne vegye magára. Inkább lovagolgatok vígan, amíg élek. Van más az életemben. Plusz lehetőségem van az életemben, mint másnak akinek, csak egyszer adatik meg az életében, aztán több lehetőségük nincs. Nekem az adatik meg, hogy nem nekem kell elviselnem a fájásokat, (ma is nagyon görcsöltem a havim miatt). És ha nem örülök annak, amik várnak a kismamáknak, akkor nem örülök és akkor mi van? Semmi élek, mint hal a vízben. Sajnos EÜ okokból a szemem miatt nem hordhatok ki és szülhetek meg egy magzatot.
2019. nov. 10. 14:19
 52/62 he84 ***** válasza:
100%

Figyelj, már írtam neked is Sssaszem! Mégpedig ezt, visszaidézem:

"Oké Sssaszem, értjük. Már eléggé elmondtad ezt. Én is elmondtam a részemről, hogy nem akarok szintén gyereket sose. De azért nem kell állandóan visszatérve újra körülírni egyre több válaszban."

Erre tovább ismétled önmagad majdnem mindig máshogy megfogalmazva és már kezdem azt hinni, hogy direkt küldöd el többször ugyanazt egymás után, nem véletlenül. Főleg hogy némelyik között több perces különbség is van, ami tuti nem lehet véletlen. Ennyire ne legyen feltűnési mániád! Már elmondtál mindent és kész, megértettük már! Azt nem fogod elérni, hogy mindenki teljesen egyetértsen veled, még ha én egyet is értek és hasonlóan állok hozzá, el is mondtam röviden korábban, de nem részleteztem ki annyira.

2019. nov. 10. 16:23
 53/62 Sssaszem ***** válasza:
86%
OK Értettem. A saját nőgyógyászomat sem kedvelem annyira.
2019. nov. 10. 17:24
 54/62 anonim ***** válasza:
0%
elottem szolo,ha nem tetszik a noieseged,legy ferfi ma mar nem gond,operaltasd at magad ferfinak ,es nem lesz menstruaciod ,es nyugodtan lovagolhatsz eleted vegeig
2019. nov. 11. 06:54
 55/62 Sssaszem ***** válasza:
83%
Nekem rossz, mert minden hónapban van a havi, amiért nagyon görcsöl a hasam.
2019. nov. 11. 11:24
 56/62 Sssaszem ***** válasza:
28%
Nekem meg nem tetszik a vérvétel, mert ennyiszer szúrják a kismamákat ugye a cukorterheléskor. Nekem meg az nem tetszik. Kész pont. Akiinek nem inge, ne vegye magára.
2019. nov. 11. 20:34
 57/62 he84 ***** válasza:
100%
Csak mert valaki nem akar gyereket és nem szereti a mensit, attól még nem kell férfinak lennie átoperáltatással se,... Ez eléggé nagy butaság az 54-es válaszolótól. Csak mert valaki nő, még nem kötelező se szülnie, se rajongania a mensiért és nőként is lehet lovaglásos hobbi, vagy szinte bármilyen hobbi, ha jól bírja. Elárulom hogy a legtöbb nő nem szereti a mensit. És az átoperáltatástól még senki nem lesz igazán valódi ellenkező nemű ember. Az csak egy látszat, egy utánzat, attól még legbelül a saját neme marad minden ember, aki átoprtáltatja magát bármilyen okból. Ráadásul nőből férfi esetén különösen a pénisz nem elég stabil, főleg nem működik úgy, mint egy igazi. Meg a sok hormonkezelés sokáig tart, megterhelheti a szervezetet, szóval ez nem olyan egyszerű és nagyon drága is. Na meg akár meg is bánhatja utólag az illető, ami egyéb problémákkal is járhat.
2019. nov. 12. 22:29
 58/62 Sssaszem ***** válasza:
17%
Kedves 57-es válaszoló jól fogalmaztál. Ment a zöld kezecske.
2019. nov. 13. 21:00
 59/62 Sssaszem ***** válasza:
28%
Kedves 57-es válaszoló! Jól fogalmaztál, ment a zöld kezecske.
2019. nov. 13. 21:00
 60/62 Sssaszem ***** válasza:
8%
Nem fogok azért vérvételre bemenni, mert a kismamáknak kötelező vizsgálat.
2019. nov. 19. 10:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!