Mégis miért jó nőnek lenni?
17 éves lány vagyok. Nem akarok fiú lenni (csak néha elgondolkodok azon, hogy mi lett volna ha), de úgy igazából lány sem. A kérdés nem kamu, tényleg foglalkoztat a dolog.
Amiért (szerintem) nem jó nőnek lenni:
- menstruáció: szerintem ezt nem kell részletezni.
- terhesség, szülés: igaz, még nem voltam terhes, nem is szültem. De a terhesség és a szülés kellemetlenségeit én szívesebben adnám át a férfiaknak, sőt még a szoptatást is.
- ha lányként/nőként sok fiúval lefekszel, akkor k u r v a, r i b a n c vagy, de ha fiúként/férfiként sok lánnyal lefekszel, akkor te vagy a király, meg te vagy a menő. Kb. az összes hazai, ma trendinek számító előadó a nőket szidja, hogy ilyen k u r v a, olyan r i b a n c.
- a sportoló nőknek kevesebb a fizetésük, mint a férfiaknak.
- a lányoknak kevesebb mindent (sőt szinte semmit nem néznek el) néznek el, mint a fiúknak.
Ha egy fiú rendetlen=jaj hát fiú
Ha egy lány rendetlen=milyen dolog az
Ha egy fiú csúnyán beszél=jaj hat fiú
Ha egy lány csúnyán beszél=olyan undorító
Stb.
- ha kánikula van, a fiúk levehetik a pólójukat, de a lányok nem. És ha nyáron kivágott pólóba van egy lány, mert melege van, akkor megszólják.
- ott van a szőrtelenítés, megszólják azokat a lányokat, akik nem szőrtelenítenek. A fiúknak még a hónalj szőrt se kell leborotválniuk. Én is csak azért borotválkozok, hogy nehogy megszóljanak.
Figyelj, már írtam neked is Sssaszem! Mégpedig ezt, visszaidézem:
"Oké Sssaszem, értjük. Már eléggé elmondtad ezt. Én is elmondtam a részemről, hogy nem akarok szintén gyereket sose. De azért nem kell állandóan visszatérve újra körülírni egyre több válaszban."
Erre tovább ismétled önmagad majdnem mindig máshogy megfogalmazva és már kezdem azt hinni, hogy direkt küldöd el többször ugyanazt egymás után, nem véletlenül. Főleg hogy némelyik között több perces különbség is van, ami tuti nem lehet véletlen. Ennyire ne legyen feltűnési mániád! Már elmondtál mindent és kész, megértettük már! Azt nem fogod elérni, hogy mindenki teljesen egyetértsen veled, még ha én egyet is értek és hasonlóan állok hozzá, el is mondtam röviden korábban, de nem részleteztem ki annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!