Miért jobb nőnek vagy férfinak lenni?
Nemrég volt egy kérdés aminek a másik nem savazása lett a vége mindkét oldalról.
Itt most azt szeretném hogy azon legyen a hangsúly hogy te a saját nemedet miért szereted. Ha csak egy pozitív dolgot tudsz megemlíteni akkor azt írd le légyszíves.
Férfinak lenni:
-Nem írogatnak rám gyökerek hogy "nincs-e kedvem ismerkedni". Női ismerőseimtől tudom hogy ez rendszeres, és engem ez eléggé zavarna.
-Nem taperolnak le, nem szólogatnak utánam, nem mernek belém kötni
-Van lehetőségem diákként fizikai munkát végezni, amire lányokat nem hívnak. A lányok diákmunkái nekem legalábbis egyáltalán nem vonzóak, csupa olyan munka ahol állandóan mosolyogni kell (pultos, pincér, fagyiárus), nekem jobban tetszik ha kicsit fapofával ugyan, de nyugisan dolgozhatok.
-Van szakállam :D
Jó, nőként nyilván a melleimnek örülnék ennyire (mint ahogy azt nagyobb keblű ismerősöktől hallom is :D )
Férfi
Ha egy darab rongyot magamra tekerek már minden takarva van.
Bármit csinálhatok egyedül, bárhova elmehetek egyedül.
Én egyszerűen szeretek nő lenni. Bölcsesség, befogadás, passzivitás, gondoskodás, kreativitás, anyaság, nyitottság, kedvesség, puhaság, szépség.
A mai világban az igazi női értékek nem ezek. Legfeljebb kiröhögnek, kicikiznének ha a kacsaszáj meg a smink helyett ezt nyomatom. Hát hol menő ez? Hol élek én, az őskorban?
Férfiként:
- Semmi előnyét nem látom, maximum elfogadottabb, ha fingok és böfögök. Egyiket sem szoktam különösebben csinálni.
Nőként:
- Könnyebb társkeresés.
- Több segítséget kapnék.
- Megértőbbek lennének az emberek.
- Könnyebben szereznék melót, a szakomon feleannyi tanulással átengednének.
"- Könnyebben szereznék melót, a szakomon feleannyi tanulással átengednének."
Ahhaha! De csak akkor, ha bizonyos csávóknak a nemiszervével közelebbről megismerkedsz. ;-]
Nőként:
-Semmi előnyét nem látom.
Férfiként:
-Nincs mentstruáció
-nincsennek striák
-nem szólongatnak utánad
-nem kell gyereket szülni
-könnyű orgazmus
-könnyű munkaszerzés és annak megtartása
-laza, kevésbé válogatos öltözet
-erősebb fizikai erő
-nincs narancsbőr
-nincs borotválkozás (láb, kezek, ágyék)
-nem kell kötelezően(!) főzni tanulni/ takarítani.
-részegen tuti nem fognak megerőszakolni
-stb.
Nőként:
-Nem kell folyamatosan bizonygatnom, hogy nő vagyok. Ha kicsit fiúsabban viselkedek, nem neveznek homonak.
-Megölelhek bárkit, nem néznek hülyének.
-Nem kopaszodom akár 30 éves kortól (legalábbis biztosan nem olyan feltűnően..remélem)
-Anyaság.
-Jellemzőbb a hosszú haj viselete.
-Melegben vehetek szoknyát.
-Nincs erekcióm, ami kínos szitut okozhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!