Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mégis miért jó nőnek lenni?

Mégis miért jó nőnek lenni?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Nem akarok fiú lenni (csak néha elgondolkodok azon, hogy mi lett volna ha), de úgy igazából lány sem. A kérdés nem kamu, tényleg foglalkoztat a dolog.

Amiért (szerintem) nem jó nőnek lenni:

- menstruáció: szerintem ezt nem kell részletezni.

- terhesség, szülés: igaz, még nem voltam terhes, nem is szültem. De a terhesség és a szülés kellemetlenségeit én szívesebben adnám át a férfiaknak, sőt még a szoptatást is.

- ha lányként/nőként sok fiúval lefekszel, akkor k u r v a, r i b a n c vagy, de ha fiúként/férfiként sok lánnyal lefekszel, akkor te vagy a király, meg te vagy a menő. Kb. az összes hazai, ma trendinek számító előadó a nőket szidja, hogy ilyen k u r v a, olyan r i b a n c.

- a sportoló nőknek kevesebb a fizetésük, mint a férfiaknak.

- a lányoknak kevesebb mindent (sőt szinte semmit nem néznek el) néznek el, mint a fiúknak.

Ha egy fiú rendetlen=jaj hát fiú

Ha egy lány rendetlen=milyen dolog az

Ha egy fiú csúnyán beszél=jaj hat fiú

Ha egy lány csúnyán beszél=olyan undorító

Stb.

- ha kánikula van, a fiúk levehetik a pólójukat, de a lányok nem. És ha nyáron kivágott pólóba van egy lány, mert melege van, akkor megszólják.

- ott van a szőrtelenítés, megszólják azokat a lányokat, akik nem szőrtelenítenek. A fiúknak még a hónalj szőrt se kell leborotválniuk. Én is csak azért borotválkozok, hogy nehogy megszóljanak.

2019. okt. 19. 20:12
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 Sssaszem ***** válasza:
74%
Unom a terhesgondozásban a vérvételt meg a többi vizsgálatokat.
2019. okt. 20. 13:58
 32/62 Sssaszem ***** válasza:
88%
Idefigyeljetek!!!! Kedves Mindenki!!! Akinek nem inge, ne vegye magára. Sajnos az epeműtét is sok volt a vérvétel miatt. SOK VOLT: Ezért nem fogok szülni gyereket, sok gond van ott van a császármetszés, ugye meg nem lovagolhat a kismama 9 hónapig. Oda lenne a lovam, ha nem lovagolhatnék, a legrosszabb, eladásra kerülne. Örülök, hogy eü okokból nem szülhetek, talán én vagyok a legboldogabb nő, akinek nem kell szülnie. Nem fogok csak azért szülni, mert ezt kell csinálnia a nőnek. Nem fogok ott rinyálni, hogy minek lettem kismama. Inkább lovagolgatok, minthogy ott rinyálja, hogy semmi sem jó nekem a szülőszobán.
2019. okt. 27. 13:43
 33/62 Sssaszem ***** válasza:
83%
Ide figyeljetek!!!! Kedves Mindenki!!! Akinek nem inge, ne vegye magára. Sajnos az epeműtét is sok volt a vérvétel miatt. SOK VOLT: Ezért nem fogok szülni gyereket, sok gond van ott van a császármetszés, ugye meg nem lovagolhat a kismama 9 hónapig. Oda lenne a lovam, ha nem lovagolhatnék, a legrosszabb, eladásra kerülne. Örülök, hogy eü okokból nem szülhetek, talán én vagyok a legboldogabb nő, akinek nem kell szülnie. Nem fogok csak azért szülni, mert ezt kell csinálnia a nőnek. Nem fogok ott rinyálni, hogy minek lettem kismama. Inkább lovagolgatok, minthogy ott rinyálja, hogy semmi sem jó nekem a szülőszobán.
2019. okt. 27. 13:49
 34/62 he84 ***** válasza:
93%
Hát az epeműtét nem jó. De akár van műtét valakinél, akár nem, attól még nem közelező szülni. Ne mások miatt szüljön az ember, hanem akkor, ha ő akarja és ha biztosan készen áll rá. Én se akarok szülni sose és én is örülök ennek.
2019. okt. 27. 20:27
 35/62 Sssaszem ***** válasza:
0%
Kedves utolsó! Jól mondod, nem kötelező szülni, azért, mert ki fog halni a Föld azért, mert nem szülnek ma sokan, mint régen.
2019. okt. 29. 09:45
 36/62 anonim ***** válasza:
80%

"mert már lassan szülni se lesznek hajlandóak."

Jujujj, de sz*rok vagyunk, amiért a legfájdalmasabb dolgot nem vállaljuk be az életben, ami után ráadásul egyetlen átaludt éjszakánk sem lenne reggelig. :"D

Úgy mondod, hogy szülni sem vagyunk hajlandóak, mintha azt mondanád, hogy "ó, hát ő még a csokipapírt sem hajlandó kidobni". :D

Atya világ. :DDDDDDDDDDDDD

2019. okt. 29. 22:38
 37/62 he84 ***** válasza:
66%
A Föld messze nem fog kihalni, csak mert nem szül minden nő, ez butaság. Így is sokan vagyunk már rég, főleg némely országokban túl sokan és mindig vannak, akik szülnek, olyan nincs, hogy senki nem fog szülni, tehát nem is tudnánk csak emiatt kihalni, mert nem minden nő szül. Az előttem válaszolónak meg nincs igaza, mert egy babát ellátni, éjjelenként felébredni rá messze nem ugyanaz, mint egy csokipapírt kidobni,...
2019. okt. 30. 20:16
 38/62 anonim ***** válasza:
86%

"Az előttem válaszolónak meg nincs igaza, mert egy babát ellátni, éjjelenként felébredni rá messze nem ugyanaz, mint egy csokipapírt kidobni,..."

Ő is ezt írta.

2019. okt. 30. 21:45
 39/62 Sssaszem ***** válasza:
66%
Én meg eleget rinyáltam az életemben a vérvétel miatt. Sajnos az epekő gyanúm miatt fél napot a sürgősségin töltöttem a z sem volt nekem jó. Szóval nekem semmi sem jó, úgyhogy ne hozzon a gólya gyereket. Tudom, hogy kibírhatatlan vagyok mások szerint, de ez van, tessék elfogadni amilyen vagyok. Szerencsére így is boldog vagyok, hogy nem kell szülnöm. Még egy ilyen boldog nő nincs, akinek nem kell szülni. Én viszont ennek örülök, hogy nem nekem kell szülnöm. Örülök, hogy vígan lovazhatok, ami engem boldoggá tesz. Akinek nem inge, ne vegye magára.
2019. okt. 31. 13:35
 40/62 Sssaszem ***** válasza:
66%
Én meg eleget rinyáltam az életemben a vérvétel miatt. Sajnos az epekő gyanúm miatt fél napot a sürgősségin töltöttem az sem volt nekem jó. Szóval nekem semmi sem jó, úgyhogy ne hozzon a gólya gyereket, engem csak a lovaglás tesz boldoggá. Sajnálom, hogy így állok hozzá, de bőven vannak gondjaim. Tudom, hogy kibírhatatlan vagyok mások szerint, de ez van, tessék elfogadni amilyen vagyok. Szerencsére így is boldog vagyok, hogy nem kell szülnöm. Még egy ilyen boldog nő nincs, akinek nem kell szülnie. Én viszont ennek örülök, hogy nem nekem kell szülnöm. Örülök, hogy vígan lovazhatok, ami engem boldoggá tesz és megnyugtat. Akinek nem inge, ne vegye magára.
2019. okt. 31. 13:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!