Ha felnyitod valakinek a szemét, miért fáj neki az igazság illetve jól érzem, hogy ez történt?
Figyelt kérdés
Ismerősömnek elmondásai alapján vezettem le, hogy mit is gondolok a párkapcsolatáról. Ő csaj. Nemrégi ismerem amúgy. Sírt is, amikor elmondtam neki, mondta, is, hogy lehet nem is kéne többet beszélnünk mert az sok volt neki. Utána párszor még dumáltunk, de akkor már csak a jóket mondta a párjáról, én erre mondtam neki, hogy jóindulatulag mondom, de ha másnak is panaszkodik és utána meg jókat mond, tehát az ellenkezőjét, akkor libának fogják nézni. Szerintetek itt az a baja, hogy nem akar szemenézni az igazsággal, tehát, hogy xar a kapcsija?2013. júl. 24. 20:05
61/70 anonim válasza:
Most tényleg egy tipikus önbizalomhiányos hülyeséget írtál. Ilyen hozzáállással persze, hogy fölötted áll. Szerintem meg simán bevágódna melléd, és az is lehet, hogy csak egy határozott lépést vár tőled.
62/70 A kérdező kommentje:
tudom, hogy az volt. Nálam ezek néha hullámzanak amúgy. Hát fura ez nah. de ha az embertől mondom még az email címét is sajnálta meg utána az elittárskereső . hu-t ajánlgatta meg a barátnőjét mutogatta, ami után este ki is osztottam, bár nem mondtam neki, hogy ezek tették be a poharat főképpen, akkor szerinted akarna bármit is? Most el van a kis mocsarában, most van egy kicsi jó, a meló, ez most elfelejtetteti vele a gondokat, amik persze később újra feljönnek.
2013. júl. 29. 16:51
63/70 anonim válasza:
És a barátnőjével mi a fax bajod volt, de észkombájn? De ne kifogást írj!
64/70 A kérdező kommentje:
hát hogy ilyen ez is tipikus jelzés, hogy ő nem akarna és mutogatja nekem. elsősorban ez, meg messze is van, meg most hagyta el a palija, biztos nem rám fog vágyni. meg figyi nekem olyan csaj akinek egyszer mondtam, hogy bejön, ne ajánlgasson, mert ez csak megalázás. ennyi.
2013. júl. 29. 17:01
65/70 anonim válasza:
Te tudod. Mindegy, tartsd szóval és egy kis elkerülés mindenképpen jót tesz. Türelem. Lassan jár az eszük, az is hibásan.
66/70 A kérdező kommentje:
Majd írom privátba később hogy mi lesz, mert valaki meglátja ezt, úgyis csak annyi tszür le, hogy meg akarok valakit baxni és az meg nem akarja. ;)
2013. júl. 29. 17:05
67/70 anonim válasza:
Nem, aki eddig elolvassa az azt szűri, le hogy tényleg meg akarsz dugni valakit, de balfax vagy hozzá. :P
Írd innen külön!
68/70 A kérdező kommentje:
Te vagy az önbizalom kifogyhatatlan kútja. :) nem balfassszság ez, csak én viselem hülyén ezt. Ő meg vígan kefél. Mondjuk én is, de másabb a kádat és másabb lenne egy nőt. (legalábbis ezt mondják) :)
2013. júl. 29. 17:13
70/70 A kérdező kommentje:
:)
2013. júl. 29. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!