Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha felnyitod valakinek a...

Ha felnyitod valakinek a szemét, miért fáj neki az igazság illetve jól érzem, hogy ez történt?

Figyelt kérdés
Ismerősömnek elmondásai alapján vezettem le, hogy mit is gondolok a párkapcsolatáról. Ő csaj. Nemrégi ismerem amúgy. Sírt is, amikor elmondtam neki, mondta, is, hogy lehet nem is kéne többet beszélnünk mert az sok volt neki. Utána párszor még dumáltunk, de akkor már csak a jóket mondta a párjáról, én erre mondtam neki, hogy jóindulatulag mondom, de ha másnak is panaszkodik és utána meg jókat mond, tehát az ellenkezőjét, akkor libának fogják nézni. Szerintetek itt az a baja, hogy nem akar szemenézni az igazsággal, tehát, hogy xar a kapcsija?
2013. júl. 24. 20:05
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
Most tényleg egy tipikus önbizalomhiányos hülyeséget írtál. Ilyen hozzáállással persze, hogy fölötted áll. Szerintem meg simán bevágódna melléd, és az is lehet, hogy csak egy határozott lépést vár tőled.
2013. júl. 29. 16:49
 62/70 A kérdező kommentje:
tudom, hogy az volt. Nálam ezek néha hullámzanak amúgy. Hát fura ez nah. de ha az embertől mondom még az email címét is sajnálta meg utána az elittárskereső . hu-t ajánlgatta meg a barátnőjét mutogatta, ami után este ki is osztottam, bár nem mondtam neki, hogy ezek tették be a poharat főképpen, akkor szerinted akarna bármit is? Most el van a kis mocsarában, most van egy kicsi jó, a meló, ez most elfelejtetteti vele a gondokat, amik persze később újra feljönnek.
2013. júl. 29. 16:51
 63/70 anonim ***** válasza:
És a barátnőjével mi a fax bajod volt, de észkombájn? De ne kifogást írj!
2013. júl. 29. 16:58
 64/70 A kérdező kommentje:
hát hogy ilyen ez is tipikus jelzés, hogy ő nem akarna és mutogatja nekem. elsősorban ez, meg messze is van, meg most hagyta el a palija, biztos nem rám fog vágyni. meg figyi nekem olyan csaj akinek egyszer mondtam, hogy bejön, ne ajánlgasson, mert ez csak megalázás. ennyi.
2013. júl. 29. 17:01
 65/70 anonim ***** válasza:
Te tudod. Mindegy, tartsd szóval és egy kis elkerülés mindenképpen jót tesz. Türelem. Lassan jár az eszük, az is hibásan.
2013. júl. 29. 17:03
 66/70 A kérdező kommentje:
Majd írom privátba később hogy mi lesz, mert valaki meglátja ezt, úgyis csak annyi tszür le, hogy meg akarok valakit baxni és az meg nem akarja. ;)
2013. júl. 29. 17:05
 67/70 anonim ***** válasza:

Nem, aki eddig elolvassa az azt szűri, le hogy tényleg meg akarsz dugni valakit, de balfax vagy hozzá. :P

Írd innen külön!

2013. júl. 29. 17:10
 68/70 A kérdező kommentje:
Te vagy az önbizalom kifogyhatatlan kútja. :) nem balfassszság ez, csak én viselem hülyén ezt. Ő meg vígan kefél. Mondjuk én is, de másabb a kádat és másabb lenne egy nőt. (legalábbis ezt mondják) :)
2013. júl. 29. 17:13
 69/70 anonim ***** válasza:
:)
2013. júl. 29. 17:14
 70/70 A kérdező kommentje:
:)
2013. júl. 29. 17:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!