Dunaújváros, Kiskunlacháza, Ráckeve vonzáskörében tudd valaki olyan válóperes illetve vagyonmegosztással foglalkozó ügyvédet aki nem csak nó párti és nem csak az a célja, hogy az apukát az utcára tegye, hanem valami szinten az igazság felé hajlik?
Nem tudom mennyire van elmérgesedve a viszonyotok,de első körben az én javaslatom az lenne, hogy keressetek egy úgynevezett mediátort.
A mediátornak az a dolga, hogy kettőtöket leültessen egy asztalhoz, irányítsa a beszélgetéseteket, melynek e vége az, hogy Ti ketten egyeztek meg mindenről, nem pedig a bíró ossza szét a javakat a jog adta lehetőségei szerint.
Tehát már úgy álltok oda a bíró elé, hogy Ti ketten megegyeztetek, hogy kinek mi jár, marad, gyerek, stb.
Evvel elekrülitek, hogy bárkinek is keserű maradjon a szája íze, valamit a sok bíróságra való rohangálást.
Ez egy nagyon jó és bevált gyakorlat, csak kevesen ismerik.
Tokár ügyvédi iroda, pest.
tök korrektek, segítőkészek, olvass utána a neten, én is a vélemények alapján mentem hozzájuk és nagyon elégedett vagyok!
A thököly úton van az irodájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!