Ha felnyitod valakinek a szemét, miért fáj neki az igazság illetve jól érzem, hogy ez történt?
Figyelt kérdés
Ismerősömnek elmondásai alapján vezettem le, hogy mit is gondolok a párkapcsolatáról. Ő csaj. Nemrégi ismerem amúgy. Sírt is, amikor elmondtam neki, mondta, is, hogy lehet nem is kéne többet beszélnünk mert az sok volt neki. Utána párszor még dumáltunk, de akkor már csak a jóket mondta a párjáról, én erre mondtam neki, hogy jóindulatulag mondom, de ha másnak is panaszkodik és utána meg jókat mond, tehát az ellenkezőjét, akkor libának fogják nézni. Szerintetek itt az a baja, hogy nem akar szemenézni az igazsággal, tehát, hogy xar a kapcsija?2013. júl. 24. 20:05
31/70 A kérdező kommentje:
Na igen. :)
2013. júl. 29. 11:30
32/70 anonim válasza:
És emiatt az apróság miatt vágják rá sokan, hogy ez egy szar film. Pedig nagyon nem az. Nézz csak szét itt a gyakszin a kérdések között, fullra tele ilyennel. Nézd meg a családi kapcsolatokat, szex-szerelmeset, embereset, a saját kérdésedet :)
33/70 A kérdező kommentje:
Tudom, de itt amit én írtam ez nem ugyanaz. itt a csaj bízik a srácban, hogy változni fog. viszont ha nem mondja el neki így nem fog. meg adni kell egy időszaknyit, hogy ha ezen belül nem változik akkor szia. De ő még januárig vár és utána..... csak nem értem hogy ezeket én elmondva miért nem beszél velem?... Mondjuk nem vagyok ettől kevesebb, csak tényleg minél okosabb az ember, átlátja ezeket, annál többen kerülik és elfordulnak tőle. Tesóméknak is amikor mondom bátyánkról is a dolgait, néznek rámfele.... azt hiszik ez ilyen magamtól kitalált hülyeség. Ha nem törődünk vele jobb lesz? csak öregebb leszel és majd lesel, meg mást hibáztatsz. mindenesetre én sajnálom, mert jókat dumáltam a csajjal, sajnálom, hogy elfordult tőlem. De megalázkodni én nem fogok főleg, hogy nem is akarna tőlem semmit. bár mondta, hogy ha nem lenne ez neki akor lehet, de amúgy meg így miért idegeskedjek? :)
2013. júl. 29. 11:51
34/70 anonim válasza:
Mert hülye. Ne foglalkozz vele egyelőre, bé van borulva az agya, menstruál, bármi lehet. 2 hét múlva pont az ellenkező hormonszintje lesz, na akkor vagy a bunkójával fogod látni, agy keresni fog. Vagy feljelent zaklatásért :)
35/70 A kérdező kommentje:
ja,én nem dehogy. pénteken még megpróbáltam mert bántott a dolog, de innentől ez már becsület ügy. Nem keresem ha nem kíváncsi rám. Isten ments, hogy utána még jő jöjjön ki jól, mert "zaklatom" pff még csak ez kéne.
2013. júl. 29. 12:02
36/70 anonim válasza:
Nyugi, nő. Kiszámíthatatlan mikor szúr hátba.
37/70 A kérdező kommentje:
Azért is nem akarom, hogy zaklatásnak vegye, bár eléggé szánalmas volna tőle. Nem vagyok én mutogatós bácsi.
2013. júl. 29. 12:10
38/70 anonim válasza:
Annál inkább, akkor pszichopata csendes kéjencgyilkosnak leszel beállítva és eléd rakják a Szondi tesztet :)
39/70 A kérdező kommentje:
Figyi, okés, belátom, talán a makkomból viaszból kiöntött pici gyertyák megsinálsáa és az ajtaja elé rakva szív alakba és azok meggyűjtása talán picit túlment egy kis határon, dehát.... én csak szeretem ŐT. :D jaj nem csak viccelek. :)
2013. júl. 29. 12:19
40/70 anonim válasza:
Tényleg nem vicceltem. Ha elborul az agya akkor mindenre képes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!