Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha felnyitod valakinek a...

Ha felnyitod valakinek a szemét, miért fáj neki az igazság illetve jól érzem, hogy ez történt?

Figyelt kérdés
Ismerősömnek elmondásai alapján vezettem le, hogy mit is gondolok a párkapcsolatáról. Ő csaj. Nemrégi ismerem amúgy. Sírt is, amikor elmondtam neki, mondta, is, hogy lehet nem is kéne többet beszélnünk mert az sok volt neki. Utána párszor még dumáltunk, de akkor már csak a jóket mondta a párjáról, én erre mondtam neki, hogy jóindulatulag mondom, de ha másnak is panaszkodik és utána meg jókat mond, tehát az ellenkezőjét, akkor libának fogják nézni. Szerintetek itt az a baja, hogy nem akar szemenézni az igazsággal, tehát, hogy xar a kapcsija?
2013. júl. 24. 20:05
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 A kérdező kommentje:
Mert van aki nem szarja le a másikat. És nem igazán az érdekel, hogy azzal az emberrel ő együtt tud e maradni aki amúgy nem érdemli meg. Azt a részét magas ívből lexarom. Neki nem akarok rosszat!
2013. júl. 25. 18:43
 12/70 A kérdező kommentje:
Haverral való beszélgetés után rávettem magam, hogy lemegyek hozzá és ha másért nem is, a modoromért bocsit kérek, de nem nyitott ajtót, gondoltam nem jött vissza mégsem hétvégére. ott hagytam egy kis ceklit, ami ma reggel nem volt ott, amin írtam, hogy keressen meg legyen szíves, mert beszélni akarok vele. A papír sehol, gondolom nem a szintbeliek szedték le. Én könyörögni nem fogok, gondolom mégiscsak jobb így neki, ahogy akarta a 2. nap után, hogy ne beszéljünk többet. Jobb végül is a homokba dugnia a fejét, ő tudja. Ennyi.
2013. júl. 26. 09:44
 13/70 anonim ***** válasza:
Nyugi, tudom miért csinálod.
2013. júl. 26. 09:56
 14/70 A kérdező kommentje:
Mesélj akkor. De ezek a fél mondatos megjegyzésekkel nem sokra megyek. Én tényleg tanácsokat akarok. Nos?
2013. júl. 26. 09:58
 15/70 anonim ***** válasza:
Az igazság mindig fájdalmas. Az sosem jó, nem szeretik. nem szeretik aki kimondja. Nehéz elviselni az igazság súlyát.
2013. júl. 26. 14:14
 16/70 A kérdező kommentje:
Ja, én meg azt hittem arra célzol, hogy a lyukra megyek. De amúgy úgy gondolom, sőt tudom, hogy ilyenkor ha elzárkóznak a jó akarótól csak magukat csapják be, vagy tényleg csak az ő oldala felől mesélt és ezt szégyelte utólag. Hát sajnos van ilyen. Mindegy én nem kuncseráskodok nála egy beszélgetésért. Ha nem akar, nem beszél velem.... ő van leginkább itt egyedül nem én..... Köszi amúgy a választ.
2013. júl. 26. 14:32
 17/70 A kérdező kommentje:
Bamba hülye vagyok, saját magam alázom. Most is lementem, de nem nyított ajtót, szerintem bent volt. Xarni bele az ilyenbe komolyan mondom......
2013. júl. 26. 19:13
 18/70 anonim ***** válasza:
Végre megjött az eszed. A hülye tyúk, az hülye tyúk. Amint nem tesz említést gondolati síkon sem az exéről, mehetsz a lukra.
2013. júl. 26. 20:33
 19/70 A kérdező kommentje:
Mert lehet keményen fogalmaztam egy hete azért akartam beszélni vele, de elzárkódzik. hát ennyi akkor, legyen egyedül....
2013. júl. 26. 20:34
 20/70 A kérdező kommentje:
De vágod, hogy nem is akar még Ő velem beszélni.... :) Ennyire fáj az igazság az embereknek? Hát akkor nekem jó így is. Ő baxxxa el az idejét feleslegesen az ilyen csávókra. Pfff még jó alapanyag, legalább szép egyerekeit lesznek. De, hogy ő a megbecsülést hogyan kapja meg arra nem gondol.... Libuskák. :(
2013. júl. 27. 16:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!