Ha felnyitod valakinek a szemét, miért fáj neki az
igazság illetve jól érzem, hogy ez történt?
Figyelt kérdés
Ismerősömnek elmondásai alapján vezettem le, hogy mit is gondolok a párkapcsolatáról. Ő csaj. Nemrégi ismerem amúgy. Sírt is, amikor elmondtam neki, mondta, is, hogy lehet nem is kéne többet beszélnünk mert az sok volt neki. Utána párszor még dumáltunk, de akkor már csak a jóket mondta a párjáról, én erre mondtam neki, hogy jóindulatulag mondom, de ha másnak is panaszkodik és utána meg jókat mond, tehát az ellenkezőjét, akkor libának fogják nézni. Szerintetek itt az a baja, hogy nem akar szemenézni az igazsággal, tehát, hogy xar a kapcsija?
hm válaszoltam és el sem ment. szóval ez egy kedves lány amúgy, akinek az igazság fájt. Ennyi.
2013. júl. 29. 12:32
42/70 anonim válasza:
Türelem. Attól, hogy .aszogatlak még simán letépheted a bugyiját, ha magától nem röpülne le, csak várd ki az alkalmas pillanatot.
2013. júl. 29. 13:14
43/70 A kérdező kommentje:
de most te ezeket komolyan gondolod? :D hidd el, bár régen nem volt ennyire monogám mint mesélte, főleg azután hogy az egyik barátjára ráment mikor kefélt egy másik nőt. De nem hiába ilyen visszautasító. Csak nem tudom elképezlni, hogy most is egyedül mi a jó neki a szobácskájában..... mert mikor megismerkedtünk mondta, hogy miért nem azelőtt héten, mert végigunatkozta, és hogy jó, hogy van egy ilyen ember, akivel úgy tud beszélni, hogy szemébe néz. mert a barátja ezt sem teszi meg szexnél is nem néznek egymás szemébe. dikkk
2013. júl. 29. 13:16
44/70 A kérdező kommentje:
pff ilyet még nem hallottál.
most ment le.
jött a csekkjével, hogy lehet agusztus közepén nem lesz kolija mert jön delegáció, és őt meg pont ma hívták dolgozni. állítólag csütörtökön nem ért rá, azért nem nyitott ajtót, pénteken hazament mert majdnem kiköltözött. Mondja, hogy mit akartam mondani, megkapta az üzit. Hát mondommár nincs értelme. a hangnem nem tetszett neki akkor pénteken. mindegy. mondtam neki, hogy azt ne felejtse el, hogy attól, mert valami rossz neki, és nem tud vele mit kezdeni ne úgy kompenzálja, hogy de ő is szemét volt, meg majdnem megcsalta a srácot valakivel. De ez a " hát mert nem értem rá" azért nem nyitott ajtót. hm.... érdekes nem? na mindegy ennyit akartam.
2013. júl. 29. 13:36
45/70 anonim válasza:
Mikor nem ér rá valaki? Na mikor? amikor dug, vagy dugják, vagy a budin ül.
2013. júl. 29. 13:45
46/70 A kérdező kommentje:
áh egyegdül volt, hallottam is, hogy gépel. nem dugták őt, a barátja otthol lakik 45 km-re innen, most mondja, hogy az anyjának is ez nem tetszik, hogy miért nincs fent a lányával a barátja. :) nem is lesz, mivel most már dolgozik ő is és onnan hordja fel busszal az itteni gyárhoz a melósokat. nem tudom legszívesebben mondtam volna neki, hogy ő ennyire elfoglalt volt csütörtökön, akkor most meg én. mERT AMÚGY Vártam egy hétig, hogy vissza jöjjön a koliba hogy beszsljek vele, agyaltam, most meg váratlanul betoppan, de megint azért, mert egy dolog közbe jött neki a csekkes témája. De amúgy ha valakit megkedvelsz meg ilyesmi ahogy most is mondta, annak bizti, hogy nem nyitod ki az ajtót ha kopog? nem fura ez a kettősség? hm? mert nekem az. de őszintén....
2013. júl. 29. 13:50
47/70 anonim válasza:
Hülyébbnél hülyébb kifogásokat képesek összehozni az egyenes válasz helyett, aztán meg csodálkoznak és játszák a szentséges ártatlan szűzkirálylányt.
2013. júl. 29. 13:55
48/70 A kérdező kommentje:
Igen, és biztos megfogant benne gondolod amit mondtam? Csak annyit mondott, hogy tudja.... most gondolom el lesz foglalva, hogy most dolgozik jaj meg józsikája is, most boldogok..... én meg nem fogom játszani a nagy pszichológus szerepét, bár lehet, már nem is mondana ilyet, nem akarnám magának kavarni a hüllyeséget. Mondta, hogy nem is kellett volna elmondania ilyesmit fiunak, stb. De bassszod én meg úgy rábírok ugrani ilyenekre, adom a tanácsot, magamat a helyébe képzelem, adom a tanácsokat itt is pár nőnek amúgy akiknek xxar a házasságuk, utána meg a genyó férjük baxxa midnet. :) Bassssztál már még ilyet?
2013. júl. 29. 13:59
49/70 anonim válasza:
Persze, csomónál beleszaladtam. azóta ha valakin látom, hogy van valami baromja, leszarom. Az ilyen nyávogósoknak mindig van.
Meg te is ugyanolyan hülye vagy mint én :)))))
2013. júl. 29. 14:13
50/70 A kérdező kommentje:
Mert megsajnálom a kis pofiját. Pedig magamat szopatom mert úgyis a barátja a sztár. én nem tudok főleg most úgy öltözködni sem, most is mint egy curmos úgy vagyok, ő meg kicsípve. nem tudom minek csinálom, lehet ha legközelebb kopogtat én sem nyitom ki neki. nem akarok mankó lenni senkinek sem. Még azt akartam volna tőle megkérdeni, hogy mi volt ez az emailcím dolog is, hogy még ezt sem adta meg aznap, meg már az elittárskeresőt ajánlgatta meg ilyenek, hogy ha azt hiszi mennyire oda vagyok érte és zavarja, akkor ne beszéljünk, de akkor ennyire sem, mert csak felkavaró meg zavaró na. de szerintem ez bárkit zavarna. ha valakit megkedvelsz , de nem mész ki ha kopog, meg az email címedet is sajnálod megadni... pfff mi ez akkor? ilyen érdek megkedvelés?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!