Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha felnyitod valakinek a...

Ha felnyitod valakinek a szemét, miért fáj neki az igazság illetve jól érzem, hogy ez történt?

Figyelt kérdés
Ismerősömnek elmondásai alapján vezettem le, hogy mit is gondolok a párkapcsolatáról. Ő csaj. Nemrégi ismerem amúgy. Sírt is, amikor elmondtam neki, mondta, is, hogy lehet nem is kéne többet beszélnünk mert az sok volt neki. Utána párszor még dumáltunk, de akkor már csak a jóket mondta a párjáról, én erre mondtam neki, hogy jóindulatulag mondom, de ha másnak is panaszkodik és utána meg jókat mond, tehát az ellenkezőjét, akkor libának fogják nézni. Szerintetek itt az a baja, hogy nem akar szemenézni az igazsággal, tehát, hogy xar a kapcsija?
2013. júl. 24. 20:05
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 A kérdező kommentje:
Mondta amúgy, hogy jól látom, és mások is mondták már neki, meg nagyon nem tetszik neki, ahogy beszél vele a srác, stb, ....
2013. júl. 24. 20:06
 2/70 anonim ***** válasza:
Hát ha neki jó áldozatnak lenni, akkor ...
2013. júl. 24. 20:18
 3/70 A kérdező kommentje:
Csak én nem értem, hogy miért kell ezentúl engem úgy kerülni mint aki tett valamit ellene. Én ezt nem értem. Mert azzal tisztába vagyok, hogy sok ember él xar kapcsolatban, de aki elmondja a véleményét, főleg, hogy kérdezte, azt miért kell kerülni?
2013. júl. 24. 20:21
 4/70 anonim ***** válasza:

Az a baj tudod, hogy sok ember még ha tudja is, hogy igazad van fáj neki.

Tudod engem az érzéseim szoktak vezetni és mellé elég szókimondó típus vagyok. Emiatt sokszor bántottam meg másokat. De persze van hasonló barátom akivel nagyon szeretjük egymást de néha nagyon össze veszünk de jóban vagyunk és szeretjük egymást.

2013. júl. 24. 20:36
 5/70 A kérdező kommentje:
Csak én is megkedveltem a csajt, és nincs sok ilyen ismerősöm, és sajnálom, hogy az őszinteségem miatt kerülni fog. Gondolkodok rajta, hogy bocsánatot kérek majd ha nem jön, de nincs kedvem megalázkodni sem, meg igazán arra sem, hogy hallgassam ezentúl a kétirányú beszédeit. Most vagy haragszik a barátjára és akkor hagyja ott, hallgasson rám, vagy ne.
2013. júl. 24. 20:39
 6/70 A kérdező kommentje:
amúgy van értelme szerinted bocsánatot kérni, vagy ezálltal élét veszti az amúgy szerintem jó tanács?
2013. júl. 24. 20:46
 7/70 anonim ***** válasza:
Na ezért nem szoktam én tanácsokat adni :) Az a baj, hogy még ha a legjobb szándékkal is teszed, ez sülhet ki belőle. Valószínűleg a csaj ,,megszégyenült" előtted (szándékosan írtam idézőjelbe), mert rátapintottál a lényegre. Valami miatt jelenleg nem akar/nem tud változtatni a helyzetén. Jó kis érzékeny, ahogy látom... Az igazság miatt bocsánatot kérni? Hát te tudod... Sokkal célravezetőbb, ha elmondod neki, hogy semmilyen bántó szándékod nem volt, és nem szeretnéd, ha a kettőtök viszonya emiatt negatívan változna. Tiszteletben tartod a döntéseit, magánéletét. És biztosíthatod, hogy mellette állsz. A véleményedet pedig igyekezz jól ,,csomagolni". Az igazság sokszor fáj.
2013. júl. 24. 21:47
 8/70 anonim ***** válasza:

"Ha felnyitod valakinek a szemét, miért fáj neki az igazság"

Nem tudom, de ez olyasmi lehet, mint amikor a barátnőm vergődik a tükör előtt, hogy ő duci és szarul áll rajta minden, de ha szólnék neki, hogy akkor nem kellene rendszeresen gyorskaját meg édességet tolni, akkor vége lenne a világnak. Tudják ők, hogy hol cseszik el, mégis felháborodnak, ha más szóvá teszi és akkor jön a kifogástenger... értesd meg vele, hogy -habár jól látod a gyengéit- nem ítéled el, segíteni szerettél volna, de nem nézed le akkor sem,mha nem változtat. Ennél többet nem tehetsz, ne kérj bocsánatot.

2013. júl. 25. 00:57
 9/70 A kérdező kommentje:
Köszi amúgy de igazság szerint ez kb tíz napos ismertség és ő már a 2. nap után mondta, hogy neki ez sok ez amiket mondtam, csodálkozik is hogy ennyi mindent elmondott nekem így ismeretlenül, és jól látom a dolgokat, és lehet, hogy nem kéne már találkoznunk többet. Erre mondtam, hogy nem haragszok meg ezért sem, de igazából xarul esne, de főleg az, hogy egy idő után már ajnérozta a barátját engem meg felidegesített megmondom őszitén. Amikor valakire mondasz véleményt a másik támogatására, ő meg egyszerre csak visszájára fordul és dícséri, közben meg gyártja a kifogásokat, hogy "majd talán ha összeköltözünk, ha már gyerek lesz nem fog függeni az anyjától, stb stb" Én meg látom, mivel ez törvényszerűség, hogy meg fogja szívni, mert ezeken egy faluval arrébb költözés xart sem fog érni. Köszi a válaszokat, de erre még reagáljatok, hogy jól látom e?
2013. júl. 25. 06:13
 10/70 anonim ***** válasza:
Miért fontos neked? Az ő élete, úgy .assza el ahogy akarja.
2013. júl. 25. 18:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!