Mennyire jogos egy baràttól ha lemond egy programot és nem akarta megmagyaràzni?
41-es egyezek vele hogy az nem barat...Mert milyen szeretet,tisztelet van az ilyen embernek az iranyunkba ha siman lecserel bennunket?Az nem valasz mert mashoz volt kedve,mas program fontosabb volt meg mikor eligerkezett meg nem tudta addigra lesz- e kedve hozza.Ez nagyon eretlen hozzaallas.Ha mas program,szemely,tarsasag olyankor fontosabb a szamara holott mar valamit megbeszeltunk akkor azzal azt uzeni en nem vagyok fontos.Es nincs itt szo ratelepedesrol,osszenovesrol bar azok az emberek akik levagnak masokat es szova teszed nekik elo szeretettel hasznaljak ezeket a kifejezeseket meg hogy birtoklo vagy kontrollalsz,mergezo vagy.Meg te vagy a hibas azert amit ok csinaltak.Nem korrekt magatartas.
Az etikett,protokoll is ugy van.Amit eloszor lebeszeltem ahhoz tartom magam.Ha van 5-6 baratom nem fogok sakkozgatni veluk ide- oda rakosgatni oket.Lebeszelem Mariskaval de megis inkabb Juliskaval talalkoznek kozbe meg beesik a kepbe Kati aki viszi a palmat,de mar azon agyalok mikozben vele talalkozom hogy kalkulaljam meg be Pannit.Ide- oda kapok es gondba vagyok na hova is menjek,kivel talalkozzak? Kb.egy ilyen ember akirol kiirtam a kerdest.Vagy egyszer hivtam setalni,megbeszeltuk es 20 perc mulva lemondta kerte tegyuk at hetvegere,mit szolok hozza...kiegyeztunk ebben.Ment a huza- vona es vegul kerdeztem szombat reggel akkor este talalkozunk.Jott a valasz: eligerkeztem.Lemondod 20 perc mulva amikor hivlak,atteszed hetvegere es eligerkezel mashova.Hogy van ez? Aki nekem baratom,jo ismerosom ha megbeszeltuk es hiv kozben mas akkor a masikkal beszelek meg egy masik idopontot nem azt mondom le akivel mar meg volt beszelve.Ez eleg szelhamos magatartas.
Hagyjuk mér, hogy "protokoll" :D
A szabadidejét mindenki úgy osztja be ahogy akarja, ha le akar mondani egy programot akkor szíve joga. Ahogy előttem írták, jó hogy nem írásos engedélyt kell kérni meg orvosi igazolást mutatni, hogy valójában betegek voltunk :D
Nekem továbbra is egy kérdésem van, mi a kérdés?
Idézem a kéredző szavait:
"egyezek vele hogy az nem barat"
"Ez sokat elmond valaki jellemerol"
ehet itt hápogni, de mi a kérdés? Eldöntötted, hogy nem barát, akkor nem itt kell nagy arcnak lenni ismeretlenek előtt, hanem odaállni elé és megmondani, hogy nem tartod barátodnak. Ennyi a történet ;)
#49 Igen, simán megesik, hogy lemondunk programokat, mert éppen inkább sorozatot nézünk, vagy más dolgunk van. És?
Nem kérünk indoklást.
Nem változik semmi, nem hisztizünk, nem duzzogunk. Találkozunk másik alkalommal amikor mindenkinek alkalmas és olyankor szórakozunk, mert nem kényszerből megy el egyikünk sem. Lehet ezért vagyunk 15-20 éve barátok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!