Ne ktek is rosszul esne, ha az esküvőjéről mesélne egy barátod, de téged nem hívott meg?
Régen nagyon közeli barátságban voltunk, ez idővel elmúlt, nem volt veszekedés, csak másik országba költözött, egyre kevesebbet beszéltünk, évente egyszer taliztunk, majd egyszer sem és maradtak a szülinapi köszöntések. Van egy közös barátnőnk, aki viszont jóban maradt vele. Most nyáron volt ennek a régi barátnőnek az esküvője, amire a másik lányt meghívta, engem nem. Ezzel alapvetően nem lenne baj, megértem, bár voltak ott mások is, akikkel hasonlóan van, mint velem. De nem is ez a baj. Hanem hogy most éppen itthon van és az ő ötletére leszerveztünk egy hármas találkozót. Ahol beszámolt az esküvőjéről. Ugye a másik lány ott volt, úgyhogy tudtak nosztalgiázni egyet, én meg nagyon hülyén éreztem magam, hogy arról az eseményről mesél, amiből szándékosan kihagyott. Majd megkérdezte, hogy mi mikor házasodunk kb a barátommal, mert már úgy menne egy esküvőre vendégként...
Nektek is rosszul esne?
Persze hogy rosszul esne. De ok, tegyük fel, hogy akkor úgy érezte, hogy nem hív meg, és megbánta. Ennek viszont illene hangot adni és bocsánatot kérni Tőled.
Viszont így elég pofátlannak érzem, hogy nem is kér bocsánatot, hanem csak benyögi, hogy ő akar menni a te esküvődre.
Az nem kicsit gáz, hogy nem hív meg a sajátjára, és közben majdhogynem meghívatja magát a tiédre.
Nekem is rosszul esne, nem is kicsit.
Igen. Csak más.
Pl nekem bnőm(6 eves korunk óta vagyunk bnők..)nem mondta el hogy terhes, csak a tipik 3 hónap letelte után..
Baromi sz.rul esett..
Vagy pl tesom nem mondta el hogy zűr van válnak elváltak csak mikor már megláttuk másik palival nagy boldogan..addig meg beadta a családi idill kamut mindenkinek a saját családjának is(anya apa testvére)
Vagy amikor több évtizedes barátság utan egyszerűen letiltott egy fiubarátom akivel nagyon sokszor voltunk egymas mellett joban rosszban, szinte egyutt nőttunk fel pelyhes tinikbol felnőttekké is, es letilt csak mert lett egy nője..én meg szinte testvéri erős baráságnak hittem tizenevekeig az egészet amit ő egy suhintással szuntetett meg..
Bakker mikor még a tejfogaktol kezdve az első menstruacionk is tema volt meg elso pasik stb is. Gyerekkortol bnőm!
Aztán itt nekiáll titkolózni.
Ráadásul terhességgel. Nem olyannal hogy pattanás van a s.ggén. hanem ilyen kaliberu dologgal.
Amik után persze én babáztam milliot a kicsivel is!♡ szivem csücske volt.
Amikor látod azt hogy már anyuka gyereke van annak, akit bakker 6 évesen ismertél meg még egyszerre álltatok a sorakozóban ovoda után első nap a suliban 2 kis félszeg kislányként. Es ma megtapasztalhatod hogy már anya es babája van.
És?
Nekem is van gyerekkori legjobb barátnőm, mégse mondtuk el senkinek, csak a szülőknek.
Majd megérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!