Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ne ktek is rosszul esne, ha...

Ne ktek is rosszul esne, ha az esküvőjéről mesélne egy barátod, de téged nem hívott meg?

Figyelt kérdés

Régen nagyon közeli barátságban voltunk, ez idővel elmúlt, nem volt veszekedés, csak másik országba költözött, egyre kevesebbet beszéltünk, évente egyszer taliztunk, majd egyszer sem és maradtak a szülinapi köszöntések. Van egy közös barátnőnk, aki viszont jóban maradt vele. Most nyáron volt ennek a régi barátnőnek az esküvője, amire a másik lányt meghívta, engem nem. Ezzel alapvetően nem lenne baj, megértem, bár voltak ott mások is, akikkel hasonlóan van, mint velem. De nem is ez a baj. Hanem hogy most éppen itthon van és az ő ötletére leszerveztünk egy hármas találkozót. Ahol beszámolt az esküvőjéről. Ugye a másik lány ott volt, úgyhogy tudtak nosztalgiázni egyet, én meg nagyon hülyén éreztem magam, hogy arról az eseményről mesél, amiből szándékosan kihagyott. Majd megkérdezte, hogy mi mikor házasodunk kb a barátommal, mert már úgy menne egy esküvőre vendégként...

Nektek is rosszul esne?

tegnapelőtt 20:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%

De ő nem ilyen ember mint te, hogy hogy "és" akkor mivan?

Nem ez a parasztféle egyáltalán.

Hogy beintek mindenkinek a f.szba. meg ha ilyen is lenne sztem ez nem stimmel egy mély bnős kapcsolatban sehogysem.

tegnapelőtt 21:35
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

De ilyen ember, hiszen látod, ezt csinálta veled, akkor miről beszélsz?

Úgy volt vele, hogy nem erdekli, tudod-e, nem akarta megosztani veled, ez az igazság. Mert ugyanezt gondolja mint én. Ilyen paraszt-féle, ugy volt vele, hogy nem tudod, és?

tegnapelőtt 22:08
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

De akkor teljesen érthető, hogy rosszul esik a másiknak, ha parasztok vele. Plane amikor olyan akitől nem várta volna.

En errol irtam.

tegnapelőtt 22:50
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
De az nem paraaztság, hogy nem mondta el a 12.hét előtt, hogy terhes, max. teszerinted.
tegnapelőtt 23:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Na már meg mégse ilyen ember akkor?
tegnapelőtt 23:40
 16/18 Szolovjov ***** válasza:
50%
Mivel utálom az esküvőket, meg kb minden csoportos összeröffenést, még örülnék is hogy nem hívott meg.
tegnap 06:19
 17/18 anonim ***** válasza:
73%
Pont annak örülnék, ha nem hívott volna meg. Utálok bármilyen rendezvényen részt venni.
tegnap 08:00
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd. Ha annyira nem is vagytok jóban, akkor minek hívott volna meg. Gondolom a büdzsé is megszabott volt.

De! Az elég nagy suttyóság, hogy kitárgyalja, csak azért hogy kérkedjen, hogy neki már megvolt, meg az egóját nyalogassa a másik barátnője, hogy mennyire szép menyaszörny volt.

tegnap 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!