Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az emberek egy ismeretségi...

Az emberek egy ismeretségi vagy baràti kapcsolat fokàt miért azzal mérik,hogy mennyit beszélsz a szerelmi életedről?

Figyelt kérdés
Ezzel jött egy idmerősnőm,hogy zàrt vagyok ezzel kapcsolatban így nem mond ő se semmit,mert bàrmikor kérdezi nem mondok semmi különöset.Hàt ha nincs szerelmi életem mit mondjak!Se nem ismerkedek,se nincs senki erre a kérdésre nem tudok mit mondani.Ez van.Ettől nem érzem magam kevesebbnek.Lehet velem könyvekről,előadasokról,az élet dolgairól,utazàsról,kiràndulàsokról,stb.beszélni.A sajàt kapcsolatàról is beszélhet,én az enyémről nem tudok mert nincs.Nekem ez az àllapot jó.A levelező képzésre ahova jàrok nem arról beszêlünk kinek milyen a kapcsolata,hàzassàga vagy van- e neki.Szàmomra ez nem fok mérője egy kapcsolatnak nem is szeretem ezt firtatni,ha valaki beszél róla szívesen meghallgatom,érdeklődöm ha ő beszél róla de nem vàjkàlok senki életében.
tegnap 15:53
 1/1 anonim ***** válasza:
50%

A szerelmi életét normális ember csak a párjával beszéli meg, másnak semmi köze hozzá.

Ennek semmi köze a barátsághoz vagy zárkózottsághoz, ez alapvetö dolog kellene, hogy legyen.

tegnap 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!