Mire utalhat, ha valaki egy 1-2 hetes ismeretségre alapozva felmondja az állását és az albérletét, hogy pár hónapon belül az új párja városába költözhessen?
A 3. és 6. válasz lehet a legközelebb. Ezekre utalhat.
Csak kellett egy jó érv, egy jó indok, hogy otthagyja a fostengert.
Mentálisan problémás, nem is kicsit.
Túlkötődő. Felejtős az ilyen rátelepedős ember, az meg külön szép, hogy munkanélküliként cuccolna a másikhoz.
Egyik nagyobb redflag, mint a másik :D
#9 honnan tudnád ezt bizton állítani egy olyan emberről, akit még csak soha nem is láttál? Szíve joga eldönteni, hogy mihez kezd az életével.
Elég béna indok munkáltatónak ilyet mondani, hogy 1-2 hét alatt szerelmes lettem ezért költözök, felmondok :D
De nem hiszem, hogy nem volt meg rá az oka. Legyen az otthoni, munkahelyi probléma.
Egy pár helyről én is leléptem, ahol már gyomorideggel jártam be dolgozni. Az albérlet is lehetett sz@r, drága. Szóval nem mondanám 100%-ra mentális betegnek azt, hogy valaki talál egy kis menekülőt ezekből, és lelép.
De alap dolog, ha valaki lelép, azt utálni kell. Magyarok vagyunk, alap dolog mindenért panaszkodni, gyűlölködni, utálkozni. A toxic embereket leszámítva a mai napig hiányzik 1-2 ember a melóból, viszont tudom, hogy jobb így nekem és másoknak is. Majd rájön magától, hogy elhamarkodottan döntött vagy sem.
(Pontozásnál félrenyomtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!