Férfi tanárnál ez mire utalhat?
Kisebb letszamu oraink voltak vele (egyetem). Amikor magyaraz akkor sokszor nez az iranyomba, de mintha kerulne a szemkontaktust, pl a kezemet nezi. Es amikor epp jegyzetelem amit magyaraz, akkor ram nez (latom a szemem sarkabol egyreszt). Masreszt amikor iras utan felnezek, akkor osszetalalkozik a tekintetunk altalaban.
Negyvenes a ferfi.
Szerinted semmit nem jelent.
Egy férfi egyetemi tanár.
Azt, hogy fiatal csaj vagy, aki, a sok másikhoz hasonlóan azt gondolja, hogy aki rád néz, az már halálosan odáig is van érted.
Pedig nem.
Ha kevesen vagytok, akkor persze, hogy sokat néz rád, ahogy a többiekre is. Csak épp te az utóbbit nem veszed észre. Mégsem nézheti a plafont, miközben magyaráz.
Ne gondold túl a dolgokat.
Semmit nem jelent. Azt jelenti hogy tanár és megzavarja a gondolatmenetében a szemkontaktus. Valószínűleg alapból nem szereti tartani senkivel. Én is ilyen vagyok, ki tud zökkenteni és nem azért mert tetszik az illető.
Én bölcsész szakra jártam ott sok tanár introvertált inkább, több az ilyen élményem nekem is. Csak én is gyorsan elnéztem ilyenkor, és nem pedig azt hittem hogy fel akar szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!