Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mire utalhat, ha valaki egy...

Mire utalhat, ha valaki egy 1-2 hetes ismeretségre alapozva felmondja az állását és az albérletét, hogy pár hónapon belül az új párja városába költözhessen?

Figyelt kérdés
Emellett nagyon nehezen viseli a külön töltött időt (jelenleg még ugye távkapcsolatról van szó), egyszer kétszer még úgy is fogalmazott, hogy kvázi fizikai fájdalmat érez, ha nincs együtt a szerelmével. Emellett nehezen viseli (csalódott/ideges lesz), ha egy találkozó esetleg elmarad vagy rövidebb a tervezettnél.

2023. dec. 17. 21:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az albérlet ingyen volt, mert teljes egészében a munkahely fizette. Emellett tudtommal a munkahelyét se utálta.
2023. dec. 23. 23:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális. 1-2 hetes ismertség konkrétan még párkapcsolatnak sem nevezhető.

Ebben a szakaszban annyira képlékeny minden, hogy erre épeszű ember nem alapoz, nemhogy még az egész addigi életét is teljesen felrúgja.

2023. dec. 24. 01:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, mi lett?
márc. 25. 17:19
 14/16 A kérdező kommentje:
Minden rendben, az összeköltözés óta is teljes az összhang közöttünk. :)
márc. 26. 21:21
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó neked! Bár szerintem sem vagy 100as.
aug. 30. 15:25
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
10: az nem egészséges, hogy valaki csak egy "menekülő"-vel tud lépni. Önerőből egészségesebb lenne. Tökre örülök, hogy az illetőt a védelmedbe vetted, én pont hogy szorongóan kötődő, jellemzően "túl sok" vagyok.
szept. 3. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!