Miért viszonyulnak hozzám máshogy az emberek , ha kiderül, hogy van barátnőm?
Az ismerőseim felénél tapasztalom ezt kb. Néhányuk ha megtudja akkor jól reagálja a dolgot, és utána is olyanok velem mint előtte. Viszont a többi fura lesz: A férfi ismerőseimnél ez úgy merül ki, hogy nem keresnek annyit, azóta sokkal kevesebbet beszélek velük, kevesebbet hívnak helyekre. A lány ismerőseimmel meg 1 hónapon belül megszakadt a kapcsolat. Én meg csak lesek, hogy volt egy csajszi, akivel hónapok óta beszélgettem, jó barátok voltunk, megtudta hogy barátnőm van és szépen lassan felszívódott. De a többiek is így a mindennapokban elkezdtek sokkal többször levegőnek nézni vagy minimalizálni a kommunikációt velem. Akivel csak összefutottam(lány) pl. munkahelyen vagy boltban és beszéltem mindig pár szót, az is már éppen hogy csak köszön azóta. És alig kérdez valaki a barátnőmről, vagy hogy megvagyunk-e.
Illetve a még furcsább, hogy sokan, azután változtak meg, hogy bemutattam nekik a barátnőmet/összefutottak velünk. Tehát találkoztak velünk élőben.
Mi lehet ennek az oka?
Ha azutan valtoztak meg, hogy talalkoztak a baratnoddel, akkor lehetseges, hogy nem volt nekik szimpi.
Azok pedig akik elotte is mar megszakitottak a kommunikaciot veled, azok kozul a lanyok valoszinu azert, mert tobbet akartak toled mint sima baratsag es mivel baratnod van, ezert inkabb nem beszelnek veled tobbe.
A fiuk meg gondolom azert, mert azt gondoljak, hogy most biztos nagy a szerelem, nem lenne annyi idod rajuk es nem akarnak zavarni(?), de ez csak tipp inkabb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!