Miért jelölnek be olyan emberek akiket nem is ismerek?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok akik facebookon ismerősöm ismerősei, de rólam még csak hírbőll sem hallottak2022. nov. 3. 12:58
2/8 anonim válasza:
Hogy növeljék az ismerőseik számát. Én az ilyeneket ignorálom.
3/8 anonim válasza:
Mert várják, hogy visszajelöld őket, aztán dicsekedhetnek ismerőseik számával.
Városnyi 'ismerős', ám az utcán nem felismert és köszönés nélkül menni el egymás mellett.
4/8 anonim válasza:
Sokszor ezek fognak utána meghackelni, és ellopni a profilod... Sajnos tapasztalat.
5/8 anonim válasza:
Olyanok, akik azt hiszik, hogy attól lesznek menők, ha van 246 "ismerősük", meg 45 Like-juk....
Nem a való világban élnek, hanem a virtuális lilaködben.
6/8 anonim válasza:
Nem mindig ők jelölnek. A Facebook az én nevemben jelölt meg embereket, akik visszajelöltek. Nekem eszembe nem jutott volna őket megjelölni, és most úgy néz ki, hogy én akartam velük kapcsolatba kerülni.
N
7/8 anonim válasza:
Azért mert van a Facebook kit ismerhetek kategória és azon keresztül nyomnak rá arra az opcióra, hogy Ismerősnek jelölöm ezt a személyt.
8/8 anonim válasza:
Ne jelöld vissza. Nekem ís van ilyen de én nem csinálok iylenkor semit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!