Miért jelölnek be olyan emberek a sulimból akikkel még egy szót se beszéltem?
Figyelt kérdés
17F
Vagy pl akiket még nem is láttam
Én inkább csak olyanokat szoktam visszajelolni akikkel már beszélgettem,de ha veszem a fáradtságot és visszajelolom akkor legalább köszönjon ha lát
2016. febr. 18. 19:26
1/4 anonim válasza:
Normális ember ír egy levelet, amiben megindokolja bejelölést, majd bejelöl.
Ilyeneknek mind vissza szoktam írni, ismerem-e és vagy mit akar.
Ha ismerős állapot nélkül nem tudok nekik írni, szimplán visszautasítom.
2/4 anonim válasza:
Én még azokat is törlöm akiket habár névről/látásból ismerek, de soha vagy max 1x beszélgettünk
3/4 anonim válasza:
Én visszajelöltem. Számomra az a durva, hogy több olyan ember van szintén a suliból, akikkel 20+ közös ismerősünk van, és úgy hallottunk valamit alig egymásról... :D :D Ennyit a Facebook ismerős rendszerről. XD
4/4 anonim válasza:
Talán felismert, 1 suliba járunk...
Nem kell mindenkit visszaigazolni, mert 1 suliba jársz vele.
( munkatársak se jelölik vissza egymást. főleg akkor, ha épp köszönnek egymásnak )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!