Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ismeretséged/ismerős...

Van olyan ismeretséged/ismerősöd, akit nehezen engedsz el, fáj, hogy már nem vagytok kapcsolatban?

Figyelt kérdés

tegnap 06:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
64%
Azt akartam írni, hogy van. De igazából nem rajtam múlik a dolog, úgyhogy minek bánkódjak rajta tovább?
tegnap 06:19
 2/22 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos van mert hajlamos vagyok ráfüggni egy darab emberre. Ha van valaki aki felülmúlja, akkor engedem el, de akkor meg a másikra vagyok ráfüggve. Elmentem pszichológushoz, csak oltogatott engem, a nevemet se tudta megjegyezni, sőt volt olyan hogy arra is rákérdezett hogy melyik páciense vagyok, úgyhogy hagytam a "kigyógyulást". :D Végülis ha nem ártok a másiknak ezzel, nem akaszkodom rá, csak magamban élem meg, addig nem gond.
tegnap 06:35
 3/22 A kérdező kommentje:

1. Min múlik? Nem akarsz tenni érte? Kerested, nem válaszolt?

2. Valahol én is így vagyok vele, amíg magamban akaszkodom rá, nem ártok senkinek. Vagyis csak magamnak.

tegnap 07:29
 4/22 anonim ***** válasza:
73%
Kerestem, nem válaszolt.
tegnap 07:35
 5/22 anonim ***** válasza:
49%

2

Én ugyanígy vagyok ezzel, és a szaktekintélynek tartott pszichológus akinél próbálkoztam valamiféle önismerettel, sokkal rosszabb állapotban volt mint én, úgyhogy visszavonulót fújtam.

tegnap 07:39
 6/22 A kérdező kommentje:

5. Az szép! Viszont ügyes vagy, hogy felismerted a helyzetet.

4. Sajnálom. Ne bánkódj tovább :)

tegnap 07:51
 7/22 anonim ***** válasza:
61%
csak ilyen ismerőseim vannak...
tegnap 07:59
 8/22 A kérdező kommentje:
Kedvenc ügyfelek, akik már nem ide járnak, vagy ahol téged szolgálnak ki, üzlet, fodrász - ilyen helyzetekre gondoltam.
tegnap 08:38
 9/22 anonim ***** válasza:
50%

Egy ilyen ember van, de ő döntött így, nem én.

Ha akarna valamit neki kellene lépnie. De ha jobban belegondolok akkor miért is bánkódnék egy olyan ember miatt akinek annyira sem vagyok fontos hogy néha megkeressen.

Kell nekem az életembe egy olyan ember akinek csak addig kellettem amíg hasznot tudott belőlem húzni? Mert ha valaki akkor úgy nyilatkozott hogy a legjobb barátja is vagyok, és később már nem keres..... itt már nem rajtam múlott a dolog.

tegnap 09:23
 10/22 anonim ***** válasza:

Volt.

De mivel ő le se sz@rt már egy idő után, így könnyebb volt

tegnap 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!