Van olyan ismeretséged/ismerősöd, akit nehezen engedsz el, fáj, hogy már nem vagytok kapcsolatban?
1. Min múlik? Nem akarsz tenni érte? Kerested, nem válaszolt?
2. Valahol én is így vagyok vele, amíg magamban akaszkodom rá, nem ártok senkinek. Vagyis csak magamnak.
2
Én ugyanígy vagyok ezzel, és a szaktekintélynek tartott pszichológus akinél próbálkoztam valamiféle önismerettel, sokkal rosszabb állapotban volt mint én, úgyhogy visszavonulót fújtam.
5. Az szép! Viszont ügyes vagy, hogy felismerted a helyzetet.
4. Sajnálom. Ne bánkódj tovább :)
Egy ilyen ember van, de ő döntött így, nem én.
Ha akarna valamit neki kellene lépnie. De ha jobban belegondolok akkor miért is bánkódnék egy olyan ember miatt akinek annyira sem vagyok fontos hogy néha megkeressen.
Kell nekem az életembe egy olyan ember akinek csak addig kellettem amíg hasznot tudott belőlem húzni? Mert ha valaki akkor úgy nyilatkozott hogy a legjobb barátja is vagyok, és később már nem keres..... itt már nem rajtam múlott a dolog.
Volt.
De mivel ő le se sz@rt már egy idő után, így könnyebb volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!