Nektek is van olyan ismerősötök, aki semmit hajlandó egyedül csinálni, mindig elvárja, hogy mindenhová kísérgessétek, mindenről tájékoztassátok őt?
Az ilyen embereket, társaságokat hogy lehet kezelni?
Hogyan viselkedjek velük úgy, hogy nekem is megmaradjon az életem, de azért őket se bántsam meg?
Ha csak simán ismerős, egyszer-kétszer segítek és ennyi, nem szólhat senkinek az élete arról, hogy kihasznál másokat. Ha fogyatékkal élő, akkor is meg kell oldania, fogadjon egy ápolónőt, v gondozót.
Ha a gyerekeimről van szó, az más. Amikor kicsi egy gyerek, akkor nem mehet önállóan sehova, ez természetes. Egy szülő segít , aztán fokozatosan segíti az önállósodást.
Mit tegyél? Mondd, hogy dolgod van, nem érsz rá, javasold, hogy keressenek egy ápolónőt, akit meg is fizetnek!
Nincsenek ilyen emberek az életemben, mert hülyét kapok tőlük.
Aki volt, azt is elég hamar leépítettem, és nem érdekelt, ha megbántom, mert ő sincsen rám tekintettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!