Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ismeretséged/ismerős...

Van olyan ismeretséged/ismerősöd, akit nehezen engedsz el, fáj, hogy már nem vagytok kapcsolatban?

Figyelt kérdés

jan. 26. 06:05
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
73%

#18 „Nem lehet tudni, hogy az új helyzetben hogyan viszonyuljatok egymáshoz.”

De lehet. Erre van egy nagyszerű találmány. Meg kell egymással beszélni. Legalábbis engem még nem keresett fel sem a Jótündér, sem Dzsinn pajtás, hogy akkor kívánjam azt, hogy kapjak erre választ a másik fél nélkül is.

Az nem kölcsönös kommunikáció, hogy az egyik mindent megoszt, ami történik vele, a másik meg semmit. Kérdez, de nem kap választ. Ha az egyik fél úgy csinál, mintha az lenne a legszörnyűbb dolog az életében, hogy próbálják vele tartani a kapcsolatot, de nem hajlandó tisztázni, hogy mit szeretne, és nem kér időt sem, hát nem sok mozgástér marad. (#17-es voltam)

jan. 26. 17:00
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
1-es/4-es, nem rád gondoltam, hanem a 9-es típusú válaszokra, illetve sok hasonló kérdésnél is az van mindig hogy csakazértsem keresem, keressen ő, megsértődtem. Aki próbálta felvenni a kapcsolatot, ahogy te is írod, de nem járt sikerrel az más helyzet. Én is kerestem, nem válaszolt. Tudom milyen az.
jan. 26. 19:45
 23/33 anonim ***** válasza:
65%

#22:

Te tévedésben vagy! Én sehol sem írtam azt hogy én nem próbáltam vele beszélni!

Nem is egyszer beszéltünk azóta. Kértem tőle segítséget (nem pénzt) csak ő nem akart segíteni. Pedig én elég sokat segítettem neki munkában, magánéletben, lelkileg.

Én próbáltam nem is egyszer megkeresni, volt hogy ő jött hozzám amikor nem volt neki más aki érdekesebb lett volna mint én. Ez egy hosszú évek óta tartó huzavona. Ha valakinek jól megy a sora (jobban mint régen) akkor hajlamos elfelejteni hogy ki segített neki hogy oda jutott.

És ezek után mondtam én azt hogy akkor most már rajta a sor!

(#9)

jan. 27. 10:57
 24/33 A kérdező kommentje:
16. Ha ilyen szomorú vagy, miért nem keresed meg? Lehet, hogy örülne neki.
jan. 27. 15:20
 25/33 anonim ***** válasza:
Kevés jó ismerősöm van de van aki nagyon megfog. Nem ábrándozok, teszek érte h megmaradjunk egymás életében. Ha fülig gipszben fekszem a kórházban az alibi, no de utána csak jelzem h a némaságom nem annak szólt h dobnám őt. Ha hátat fordítottam de nem neki szólt, nem várom el h a másik merjen keresni, keresem és megbeszéljük. Nem sok embert engedek közel, megbecsülöm őket. Remélem számítok nekik annyit h ez kölcsönös.
jan. 27. 16:11
 26/33 anonim ***** válasza:
Van. Nem "engedtem el" de bele kellett törődnöm, hogy a jelek szerint nem akarja tartani a kapcsolatot.
jan. 27. 18:24
 27/33 A kérdező kommentje:
26. Ez mit jelent nálad? A nem engedted el=gondolsz rá. Mi a jele annak, hogy nem akarja tartani a kapcsolatot? Mik ezek a jelek?
jan. 27. 18:34
 28/33 anonim ***** válasza:
Nem keres, nem érdeklődik, nem ír magáról. Előtte sem volt túl lelkes, ha én kerestem. Másokkal kommunikatív. Megértem azokat, akik itt elkeseredettek vagy dühösek amiért elveszítenek valakit akaratuk ellenére és ok nélkül. Én sem olyan vagyok, hogy ha én nem érdeklem akkor már ő se engem. (@26)
jan. 27. 19:26
 29/33 anonim ***** válasza:
Jelekhez sorolnám még amit a kedves 25-ös is írt. Ha a másik miatt döcögött a kapcsolattartás, akkor vállalja fel, korrigáljon és spongyát rá. Mert ilyenkor én már úgy veszem, hogy nem kér belőlem. (@26,28)
jan. 27. 20:55
 30/33 anonim ***** válasza:
Keves az aki meg akarja beszelni
jan. 27. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!