Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ismeretséged/ismerős...

Van olyan ismeretséged/ismerősöd, akit nehezen engedsz el, fáj, hogy már nem vagytok kapcsolatban?

Figyelt kérdés

tegnap 06:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
74%

#18 „Nem lehet tudni, hogy az új helyzetben hogyan viszonyuljatok egymáshoz.”

De lehet. Erre van egy nagyszerű találmány. Meg kell egymással beszélni. Legalábbis engem még nem keresett fel sem a Jótündér, sem Dzsinn pajtás, hogy akkor kívánjam azt, hogy kapjak erre választ a másik fél nélkül is.

Az nem kölcsönös kommunikáció, hogy az egyik mindent megoszt, ami történik vele, a másik meg semmit. Kérdez, de nem kap választ. Ha az egyik fél úgy csinál, mintha az lenne a legszörnyűbb dolog az életében, hogy próbálják vele tartani a kapcsolatot, de nem hajlandó tisztázni, hogy mit szeretne, és nem kér időt sem, hát nem sok mozgástér marad. (#17-es voltam)

tegnap 17:00
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
1-es/4-es, nem rád gondoltam, hanem a 9-es típusú válaszokra, illetve sok hasonló kérdésnél is az van mindig hogy csakazértsem keresem, keressen ő, megsértődtem. Aki próbálta felvenni a kapcsolatot, ahogy te is írod, de nem járt sikerrel az más helyzet. Én is kerestem, nem válaszolt. Tudom milyen az.
tegnap 19:45
 23/25 anonim ***** válasza:
65%

#22:

Te tévedésben vagy! Én sehol sem írtam azt hogy én nem próbáltam vele beszélni!

Nem is egyszer beszéltünk azóta. Kértem tőle segítséget (nem pénzt) csak ő nem akart segíteni. Pedig én elég sokat segítettem neki munkában, magánéletben, lelkileg.

Én próbáltam nem is egyszer megkeresni, volt hogy ő jött hozzám amikor nem volt neki más aki érdekesebb lett volna mint én. Ez egy hosszú évek óta tartó huzavona. Ha valakinek jól megy a sora (jobban mint régen) akkor hajlamos elfelejteni hogy ki segített neki hogy oda jutott.

És ezek után mondtam én azt hogy akkor most már rajta a sor!

(#9)

ma 10:57
 24/25 A kérdező kommentje:
16. Ha ilyen szomorú vagy, miért nem keresed meg? Lehet, hogy örülne neki.
ma 15:20
 25/25 anonim ***** válasza:
Kevés jó ismerősöm van de van aki nagyon megfog. Nem ábrándozok, teszek érte h megmaradjunk egymás életében. Ha fülig gipszben fekszem a kórházban az alibi, no de utána csak jelzem h a némaságom nem annak szólt h dobnám őt. Ha hátat fordítottam de nem neki szólt, nem várom el h a másik merjen keresni, keresem és megbeszéljük. Nem sok embert engedek közel, megbecsülöm őket. Remélem számítok nekik annyit h ez kölcsönös.
ma 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!