Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan vegyem fel a kapcsolato...

Hogyan vegyem fel a kapcsolatot rég elveszett ismerősökkel? Részletek lent:

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy gyermekkoromban még volt némi társasági élet itthon: a szüleim néha-néha hívtak vendégeket: baráti házaspárokat, akiknek - egy ideig, amíg kisebbek voltak - a gyerekei is eljöttek, és együtt játszottak velem. Illetve időnként mi is mentünk vendégségbe hozzájuk. És ironikus, hogy én akkor is "keveselltem" ennyi szociális kapcsolatot, mert ritkán jöttek, ritkán mentünk, de sajnos édesapám halála után teljesen összeomlott az életünk, és ezek a kapcsolatok szinte teljesen megszakadtak. És időről időre eszembe jutnak ezek az emberek, hogy vajon mi lehet most velük, és szoktam Facebook-on is nézelődni, és néha-néha megtalálom egyiküket-másikjukat, de vagy nem is válaszolnak, ha írok nekik, vagy írnak valami "töltelékszöveget", és nem nagyon akarnak már találkozni. Ők nem kíváncsiak ránk ugyanúgy, ahogy én rájuk? Nem szoktunk eszükbe jutni néha napján? Olyan jó lenne, ha megint úgy lenne, mint régen, és újra lenne társasági élet, de valamiért nem megy. Azt hiszik, hogy valami hátsó szándékom van, és kérni akarok tőlük valamit, és azért nem nyitottak? Van amúgy saját társaságom is, de azért jó lenne "visszaállítani" a kapcsolatot a "régi" emberekkel is.

ma 00:00
 1/2 anonim ***** válasza:
73%
Nem hozható vissza a múlt. A jelen kapcsolatait ápold. Mindig az aktuális jelenét.
ma 00:21
 2/2 anonim ***** válasza:
1! Ez tipikusan az adjunk fel mindent mentalitás...
ma 03:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!