Szoktatok használni, illetve igénybe vennétek online közösségi oldalt, ahol új baráti kapcsolatokra, ismerősökre tudtok/tudnátok szert tenni? Ha igen, milyen oldalakat használtok, mennyire segíti a nyitást, ismerkedést?
Én elég zárkózott vagyok,de nem érdekelnének és nem foglalkoznék ilyen oldalakkal.A FB-ot is csak általában munkával kapcsolatos üzenetekre használom,de nagyon gondolkozom,hogy törlöm.
Az emberek nagy része nem azt mutatja,amilyen az életben.Egy hamis álomvilág az ilyen online társasági dolog.
én is szeretnék, itt nem nagyon lehet azokkal akiknek a társaságára vevő lennék, mert nem abban a kategóriában vagyok, hogy éppen chatelni szeretne vagy barátkozni..úgyhogy zsákutca, értem miről irsz..
a válszom, nincs ilyen oldal sajnos, vagy a face-n belépsz egy általad kedvelt témakör privát oldalára és ott is ha valakinek szimpi a hozzászólása megprobálkozhatsz irni neki..
valamelyik csoportban kiirták egyszer, hogy akinek van kedve ismerkedni irjon pár sort magáról és irhattak neki azoka akiknek szimpi volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!