Bízol még az emberi kapcsolatokban? Család, munkahely, barátok, ismerősök, idegenek.
Tulajdonképpen csalódás volt az eddigi élet minden fronton, mind másokban, mind magamban.
De lehetséges, hogy egyszerűen csak ezt hívják tapasztalásnak.
Hát a szüleimen kívül a legtöbb barátomban bízom.
Barátnőm meg nincsen.
Anyam tipikus toxic ember, apam tipikus szoknyas ember, nem volt leanyalom a fiatalkorom ebben a kozegben. Kozelben lako nagyanyam fenyegeto auras, “ongyilkos leszek ha nem jossz at” tipus.
Itt ki is fujt a kapcsolataim szintje. Hazulrol.
De azota mar van egy csodas sajat csaladom, es minden a legnagyobb rendben, 100% oke az eletem. Bizok még a normalis emberekben, es a szeretetben. :D
#8 vagyok
Azt elfelejtettem hogy ennek a következmenye hogy nem bízok nagyon senkiben. Csak szeretnék.
Én csak a gyerekemben és a kutyáimban bízok maximálisan. Senki másban.
10 évig volt egy olyan munkahelyem, ahol úgy éreztem, szinte mindenki a családtagom, aztán egy vezetőváltásnál előjött mindenkinek a gyáva oldala, amikor nem áll ki melletted senki, mert félnek. Akkor megtanultam, hogy mindenki csak addig a barátod, amíg nem kell az állását féltenie és sorolhatnám. Ennek ellenére még mindig képes vagyok bizalmat szavazni az embereknek, azzal a kitétellel, hogy tudom, ha miattam hátrány érhetné, nem állna ki mellettem. Párkapcsolatom még nem volt olyan, ahol igazán tudtam volna bízni a páromban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!