Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ismeretséged/ismerős...

Van olyan ismeretséged/ismerősöd, akit nehezen engedsz el, fáj, hogy már nem vagytok kapcsolatban?

Figyelt kérdés

tegnap 06:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom, 9, én is így voltam valakivel, hogy azt láttam, hogy élvezi a társaságom és tök jókat beszélgetünk aztán ő is hirtelen lepattintott. Csak hápogtam, hogy ez mi lehetett. Később kiderült, hogy azért tette, mert ő korántsem élvezte ezeket a beszélgetéseket, hogy ráhányok olyan dolgokat, amiket inkább egy pszichológussal kéne megbeszélnem és már fuldoklott tőlem, mert hiába próbálta felhívni erre a figyelmemet, nem vettem a lapot.

Ugyanúgy nagyon sok gondom volt régen a barátkozással. Megismerkedtem valakivel, 1-2 hétig tök jóban voltunk, aztán hirtelen lekoptatott. Nem mondott semmit, csak távolságtartó lett velem. Később jött egy új ember az életembe, 1-2 hétig jóban voltunk, aztán elhidegült. Először azt hittem, hogy rosszat tettem, magamat büntettem, könyörögtem hogy bocsásson meg, de mondta hogy nem haragszik, aztán távolságtartó maradt. A későbbiekben ha ilyen történt, már legyintettem, hogy megint kifogtam egy aljas embert. Aztán később, miután a sokadik ember menekült el tőlem 1-2 hét után, megtudtam, hogy ezeknek az embereknek annyi volt a bajuk, hogy nagyon fárasztó voltam. Egyrészt hajlamos voltam néha olyan dolgokat elmesélni, amit nem teregetsz ki a baráti kapcsolat elején, másrészt nagyon sokszor elsütöttem ugyanazt a poént, harmadrészt sokszor túl negatívan beszéltem az emberekről vagy paranoiás lettem.

tegnap 09:38
 12/25 anonim ***** válasza:

Olyan is volt, hogy valakivel tök jóban voltam, de volt egy sértő stílusa. Sokszor odaszúrt nekem egy sértő megjegyzést és nevetve heszelt tovább. Nekem nem esett jól és mondtam a legjobb barátnőmnek, hogy írok ennek a lánynak egy levelet. A barátnőm erre azt mondta, hogy rendben, én pedig megírtam a levelet es átadtam a lánynak. Utána a lány elhidegült tőlem.

Később meséltem a legjobb barátnőmnek, hogy ez történt és ő nevetve annyit mondott, hogy nem kellett volna odaadnod neki azt a levelet.

tegnap 09:51
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Már inkább csak volt, mert már majdnem teljesen túltettem magam rajta, és az egész dolgon. Igazából volt legjobb barátról van szó, aki végzős évünkre vagy kifordult magából, vagy akkor mutatta meg az igazi arcát - azt már sosem tudom meg, melyik erre a helyes válasz.
tegnap 12:53
 14/25 anonim ***** válasza:
77%

Igen. De nem akarta folytatni.

Fájó itt olvasni azt a hozzáállást, hogy besértődik az illető, amiért nem keresi a másik, de ő pont ugyanúgy nem keresi.. Akkor neki pont ugyanúgy nem fontos, a másik is ezt hiheti.

tegnap 13:14
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
14-esnek: Az 1-es és 4-es választ írtam. Nem tudom, hogy esetleg rám gondoltál-e. 2 hónapig tartott ez a lekoptató folyamat a részéről. Nem találkoztunk soha, mert lemondta, nem vette fel a telefont. Szökőévente írt vissza. Kb 2 hete már el sem olvassa, amit írok neki. Kerestem én gyakran, de így nem sok értelme van. Nem így indult, azért kapálóztam utána ennyit, de elég volt ebből.
tegnap 13:24
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen egy személy:(.
tegnap 13:32
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Van. Tényleg csak ismeretség. Olyan érzés volt megpróbálni tartani vele a kapcsolatot, mintha teljes erővel egy lezárt vasajtónak ütköztem volna, újra meg újra. Nekifutásból.

Személyesen nem tudtuk megbeszélni, mert ignorálta a kérdést, hogy összefuthatunk-e. Az sem segített, hogy hagytam időt. Az utolsó üzenet is tőlem ment felé, nem írt rá vissza.

Volt egy ügy, amiben nagyon drukkoltam neki, hogy sikerüljön. Én fordított esetben még ha már nem is akarnám tartani a kapcsolatot, annyit megírnék, hogy sikerült. Így tartanám tisztességesnek, hiszen végig aggódott velem együtt és végre megnyugodhatna, örülhetne. Még ez is elmaradt. Ezen szoktam a legtöbbet agyalni, hogy erre sem volt 5 másodperce. Nem mondok rá kígyót-békát, jó embernek ismertem, csak nem értem. Nem az elengedés fáj az embernek, hanem hogy el sem köszöntek tőle.

tegnap 13:58
 18/25 A kérdező kommentje:

Nehéz úgy folytatni bármit, hogy adott keretek között jól elvagytok/szetetitek egymás társaságát. Aztán valami megváltozik (munkahely, életkötülmények, egészség, akármi) és akkor nem lehet tudni, hogy az új helyzetben hogyan viszonyuljatok egymáshoz.

Nálam így volt. Nem tudom, hogy ő hogyan érez, nekem hiányzik az biztos.

tegnap 14:34
 19/25 anonim ***** válasza:
48%
Volt olyan barat.O szakitotta meg a kapcsolatot,en nem szerettem volna.Aztan bejelolt tarsasagi oldalon.Most talalkoztunk par hete kozos tarsasagban.Jol elbeszelgettunk,kozos elmenyeket hozott fel,dicserte a pogacsat amit sutottem az osszejovetelre,eljott amikor en eljottem egy darabig kozosen mentunk hazafele mikor elkoszontunk biztositott rola hogy elhozza a ket konyvemet hetfon ami nala maradt.Nem hozta,nem is jelentkezett.Irt egy het mulva munkahelyi gondra hivatkozott.Kertem akkor irjon ha hozza.Masik hetfon se hozta amikorra szinten igerte akkor is irta munkahelyi gondok,amit tudok hogy ugy van,de konyorgok 200 meterre nem tud eljonni valaki a munkahelyetol,hogy atadjon ket konyvet ami egy percet vesz igenybe?Igy irtam neki megkerem ismet akkor irjon ha hozza a konyveket,nem szeretnek alkudozni idopontokrol,ez mar sokadig alkalom es koszonom ha ezt tiszteletben tartja.Rogton irta megerti es megprobalja 12-13h korul elhozni,miutan a munkan befejezik a gyulest.Emlitettem ha a regi konfliktus miatt van azon felul emelkedtem.Erre nem valaszolt.Masnap irt hozza a konyvet.Elhozta.Nem igazan kedves modon adta at,meg neki allt feljebb.Pedig az osszejovetelennes utana ugy tunt tenyleg tudnank rendezni a viszonyt...Egyebkent a ket konyvet eljatszotta egy eve isket alkalommal akkor sem hozta.
tegnap 16:09
 20/25 anonim ***** válasza:
48%
Elozo vagyok.Amugy a konfliktusok is ebbol adodtak,hogy elkezdett kamuzni,lepattintani tobb mint egy ev utan es nem ertettem az okat.Mivel baratnak tartottam,nehezsegeiben mellette alltam ez fajt.Es az ebbol eredo osszetuzesek okoztak a kapcsolat veget.
tegnap 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!