Mennyire jogos egy baràttól ha lemond egy programot és nem akarta megmagyaràzni?
#25 Nem ferdítek, a tényeket írom, miszerint a barátság nem egyenlő az összenövéssel. Mindenkinek joga van eldönteni, melyik program a fontosabb és attól függetlenül hogy valakivel jól érezzük magunkat/barátok vagyunk még akadhat más, számunkra fontosabb/érdekesebb program.
Nyilván van az a szint, amikor felül kell vizsgálni a barátságot.
"ok ha nyomos okkal van lemondva munka,betegseg,halaleset..."
Hát azért egy szaros baráti találkozóhoz ne kelljen már haláleset, ha le akarom mondani :D
31: Akkor még egyszer: Ki beszél összenövésről? Másolj már ki olyan mondatot, ahol bárki azt írná, hogy folyton a barátunk seggében kell lenni, az a barátság definíciója!
32: Példákat sorolt, a haláleset az egyik, aminél minden normális ember megérti a halasztást. De szerintem az viszont szomorú, ha valaki így emleget egy baráti találkozót, hogy szaros.
Én csak azt nem értem, hogy mi a kérdés?
Szemmel láthatóan eldöntötted, hogy a barátod egy szar szemét szar ember. Ha nem ad indokot az a bajod, ha ad indokot akkor az, hogy számodra nem elfogadható.
De ha ez a tényállás, akkor nem velünk kell vitatkoznod, hanem meg kell mondani a barátodnak, hogy hagyjátok az egészet a fenébe és kész.
"Szemmel láthatóan eldöntötted, hogy a barátod egy szar szemét szar ember. Ha nem ad indokot az a bajod, ha ad indokot akkor az, hogy számodra nem elfogadható."
Ezt egy szoval se irtam
#38 Szubjektív vélemény nem egyenlő a tényekkel :)
Nem vitatkoztam, pusztán az egyoldalú kijelentéseidet igyekeztem megcáfolni. Nyilván ha nem válaszokat vársz, csak vállveregetést, akkor minden válasz "vitatkozás" lesz :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!