Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha valaki csúnyának érzi...

Ha valaki csúnyának érzi magát és emiatt utálja az egész világot ez mennyire normális?

Figyelt kérdés
Tehát valószínű csakis azért mert mindennap emlékeztetnek arra, hogy a külsőd miatt nem érsz annyit, tehát kiszolgálók nem kedvesek, soha senki nem mosolyog rád, ha magabiztosnak és jó kedélyűnek érzed magad mindig összesúgnak gúnyos mosolyokkal,
tegnap 21:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
59%
Én se vagyok szép, de vidám igen. Ha mosolygok, visszamosolyognak, vagy nem. De ha nem, az miért szólna rólam? Más bajuk nem lehet a világon, csak pont az én képem? Na ne, ennyire azért nem vagyok fontos, minden egyes embernek.
tegnap 21:11
 2/19 kis kolbász ***** válasza:
60%

Semennyire.

Ha a világot most emiatt utálod, az csak végül neked fog ártani hosszú távon.

tegnap 21:11
 3/19 anonim ***** válasza:
33%

Nem utálom emiatt a világot. Nem csak a külsőmmel bántottak és ezt nem kell így leegyszerűsíteni főleg úgyhogy nem ismered a múltam nem csak ez a legnagyobb fájdalmam de nyílván része annak.

A világot nem utalom belül tudattalanul elitelem a társadalmat.

tegnap 21:16
 4/19 anonim ***** válasza:
32%

"Ha valaki csúnyának érzi magát és emiatt utálja az egész világot ez mennyire normális?"

Semennyire.

tegnap 21:30
 5/19 anonim válasza:
26%
Ez nem normális! Magadnak kell békét kötnöd önmagaddal és szeretni is csak akkor tudsz ha önmagadat is szereted! Nem szabad utálni a világot és a folyamatos gyűlölet sem tesz jót az embernek! Szánj több időt magadra, gondolkozz el azon, hogy min szeretnél változtatni, hogy jobban érezd magad. Összegezz, hogy min tudsz változtatni és mi az amin nem! Olyan, hogy "csúnya" meg nincs! Minden ember más és minden emberben megvan a szépség! És van olyan aki ezt értékeli!
tegnap 21:35
 6/19 anonim ***** válasza:
56%
Baromság ez a szép meg csúnya dolog. Az emberek többsége szerint Gal Gadot hú de mennyire szép, hát szerintem meg egy tök átlag szürke egér, vele kapcsolatban érzem azt, hogy baromira nem értem ezt a hatalmas piedesztrára emelést. Szóval, mindig vannak, akik szerint más a szép, mint a többségnek, úgyhogy próbálj meg nem olyan nagyon rengeteget foglalkozni ezzel. Tudom, nehéz, mert van egy aktuális ideál, de meg kell próbálni nem foglalkozni ilyesmivel, még ha ömlik is az emberre. Annyi sok jó és érdekes dolog van, érdemes azokra koncentrálni. Ments állatokat, menj ki a természetbe, ahhoz fogható szépség úgysincs máshol a világon, olvass értelmes könyveket, stb., stb. Tojd le magasról a többségi nézőpontokat.
tegnap 21:47
 7/19 A kérdező kommentje:

5 és 6

Nagyon köszi a kommenteket.

Hát végérvénybe igaz is bár jelenlegi világunkban tényleg nehéz elvonatkoztatni ettől hiszen már szinte minden a külsőről szól. Csaknem már ki kell vonulni teljesen a társadalomból, hogy ezt ne vedd észre.

tegnap 21:56
 8/19 anonim ***** válasza:
67%

Ezt eri el a fotoshop. Tudod mennyi "csunya" nő van akinek kepei utan folyik a nyala az embereknek?

Na hat, ők sem csunyak, megsugom, csak atlagosak, de ezekkel a szerkesztgetesekkel frankon felrakjak a mercet, te meg belenezel a tukorbe, latsz egy atlgos nőt, (lanyt) es csunyanak erzed magad. Gyönyörű dolog az izlesek es pofonok kifejezes, mert bizony van akinek tetszeni fogsz, van akinek nem. Aki a mu nőknel tovabb nem tud tekinteni annak valószínűleg nem fog tetszeni egy termeszetes atlagos no. Es igy forditva. Mint ahogy a kerekded sem tetszik annak aki a vekony mellett teszi le a voksat. Viszont egy okos, humoros vidam ember sokaknak vonzó.

tegnap 22:02
 9/19 anonim válasza:
53%
5-ös vagyok! Nem a társadalomból kell kivonulni csak kicsit kevesebb közösségi média kell! ;) Hidd el ártalmas tud lenni! Ott a facebook, az emberek jórésze úgy is csak azt teszi fel amivel büszkélkedni tud vagy felvágni. Így amikor folyamatosan görgetsz lefelé akkor csak azt látod, hogy mindenkinek milyen jó, csak neked rossz minden. Akkor ott van a tiktok, ott is csak azokat a nőket látod akik rázzák a seggüket, melle kint van és ezt lájkolják az emberek. Így a mindennapos közösségi média használata egy hibás csatolást hoz létre sok ember személyiségében/gondolkodásában/világszemléletében. Azt, hogy csak a szép, tökétesen kinéző ember a jó, a sikeres, a boldog. Ez nem így van! :) Én most 191 cm vagyok, letettem a cigit, piát és felszaladt pár kiló és jelenleg 130kg vagyok. Emellett sajnos munkanélküli lettem, elváltam és sokszor érzem magam depressziósnak is. De! Tudom, hogy voltam 95kg is és akkor túl vékonynak éreztem magam és szeretnék olyan 105-110 lenni mert vállam megvan meg az izomzat. És nem bánom hogy letettem a cigit mert az egészség és elkezdtem újra edzeni is. A munkahely meg egy külön téma.... nem csak rajtam múlik, igyekszem, ismerősöket szerzek, kapcsolatokat építek, magamat fejlesztem. Elváltam, igen. Sajnos nem ment! De attól még megérdemlem én is a szeretet és szeretnék új kapcsolatot. Minden felfogás kérdése, a saját példámmal ezt akartam mondani. ;) Egy nem tökéletes élet is lehet számodra tökéletes és lesz hozzád illő pár is! A legjobb, a legtöbb amit tehtesz magaddal, hogy törődsz egy kicsit önmagaddal, fejleszted magad és elég mindennap csak egy kis lépést tenned! Hidd el öröm lesz visszanézni az útra amit megtettél egy kis idő múlva! :)
tegnap 22:11
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

Nézd őszinte leszek, én szép vagyok és mellé nagyon hiú. Ezért el sem tudom képzelni hogy mennyire rossz lehet ha valaki ténylegesen csúnya, sőt még az átlagossal sem lehet sok mindenre menni, de...

Csak nagyon kevés ember kap szépséget, főleg kiemelkedő szépséget, így emberek milliárdjainak már úgy kellett leélni az életet hogy átlagos vagy csúnya volt...

A szép nők meg ki vannak téve sok bantasnak az irigység miatt. Engem is csufoltak az iskolában majd munkahelyen több nő aki utalt direkt keresztbe tett... férfiak akár utcán utánam jöttek és hazáig követtek....

Szóval ennek is van hátránya

tegnap 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!