Ha valaki csúnyának érzi magát és emiatt utálja az egész világot ez mennyire normális?
Semennyire.
Ha a világot most emiatt utálod, az csak végül neked fog ártani hosszú távon.
Nem utálom emiatt a világot. Nem csak a külsőmmel bántottak és ezt nem kell így leegyszerűsíteni főleg úgyhogy nem ismered a múltam nem csak ez a legnagyobb fájdalmam de nyílván része annak.
A világot nem utalom belül tudattalanul elitelem a társadalmat.
"Ha valaki csúnyának érzi magát és emiatt utálja az egész világot ez mennyire normális?"
Semennyire.
5 és 6
Nagyon köszi a kommenteket.
Hát végérvénybe igaz is bár jelenlegi világunkban tényleg nehéz elvonatkoztatni ettől hiszen már szinte minden a külsőről szól. Csaknem már ki kell vonulni teljesen a társadalomból, hogy ezt ne vedd észre.
Ezt eri el a fotoshop. Tudod mennyi "csunya" nő van akinek kepei utan folyik a nyala az embereknek?
Na hat, ők sem csunyak, megsugom, csak atlagosak, de ezekkel a szerkesztgetesekkel frankon felrakjak a mercet, te meg belenezel a tukorbe, latsz egy atlgos nőt, (lanyt) es csunyanak erzed magad. Gyönyörű dolog az izlesek es pofonok kifejezes, mert bizony van akinek tetszeni fogsz, van akinek nem. Aki a mu nőknel tovabb nem tud tekinteni annak valószínűleg nem fog tetszeni egy termeszetes atlagos no. Es igy forditva. Mint ahogy a kerekded sem tetszik annak aki a vekony mellett teszi le a voksat. Viszont egy okos, humoros vidam ember sokaknak vonzó.
Nézd őszinte leszek, én szép vagyok és mellé nagyon hiú. Ezért el sem tudom képzelni hogy mennyire rossz lehet ha valaki ténylegesen csúnya, sőt még az átlagossal sem lehet sok mindenre menni, de...
Csak nagyon kevés ember kap szépséget, főleg kiemelkedő szépséget, így emberek milliárdjainak már úgy kellett leélni az életet hogy átlagos vagy csúnya volt...
A szép nők meg ki vannak téve sok bantasnak az irigység miatt. Engem is csufoltak az iskolában majd munkahelyen több nő aki utalt direkt keresztbe tett... férfiak akár utcán utánam jöttek és hazáig követtek....
Szóval ennek is van hátránya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!