Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mennyire normális,...

Szerintetek mennyire normális, ha nem akarom elfogadni, hogy ennyire csúnyának tartanak a lányok?

Figyelt kérdés
Tudjtáok ezek a tipikus menő, szép csajok engem rondának tartanak, lenéznek, sokszor kicsúfolnak, kinevetnek, én mégsem bírom elfogadni, hogy ennyire ronda lennék láttam ámr sok ronda fiút, nekik is volt már barátnője, nekem is lehetne akkor nem? Voltak is már lányok, akik helyesnek, cukinak, aranyosnak tartottak. Egyszer még egy csaj élőben be is próbálkozott nálam. Valahogy mégsem megy nekem a csajokkal való kapcsolatépítés, ha én próbálkozom akármilyen külsejű lánynál a képeimet látva nincsenek valahogy elájulva egy-két ritka kivételtől eltekintve, de ez is inkább akkor van, ha a lányok kezdeményeznek nálam. Olyan, mintha csak azoknak a lányoknak jönnék be, akiknél én nem kezdeményezek, például volt olya cuki, nekem tetsző pici csaj, akivel többször si utaztunk egy buszon ugyanakkor és észrevettem, hogy mintha szemezne, nézegetne engem. Volt, hogy csak így a szeme sarkából nézett, de volt, hogy felszálltam busza és ott volt elől és nem a füzetét nézte, hanem engem, pedig tanult vagy átnézett valamit buszon. Csak olyan fura, mert az ilyen dolgok felszoktak tűnni, viszont nem mertem kezdeményezni a lányál és volt mé pár ilyen fura esetem, de szeritnem az ilyen dolgok miatt van az, hogy nem bírom elfogadni, hogy rondának tartanak és én is vágyom egy aranyos, cuki, kedves barátnőre, mint más.

2013. júl. 19. 19:35
 1/9 anonim ***** válasza:
ink 1 képet raktál volna fel, mint ennyit írtál...
2013. júl. 19. 19:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írj privit ha van kedved beszélgetni, képet is küldhetsz . Am hány éves vagy?
2013. júl. 19. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát azért egy képet megnéznék.
2013. júl. 19. 19:38
 4/9 ASOT ***** válasza:
Ez olyan szomorú...
2013. júl. 19. 19:38
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

MIKOR FEJEZED MÁR BE?!

K*rvára unalmas a napi 50 ilyen kérdésed.

2013. júl. 19. 19:39
 6/9 anonim ***** válasza:
ASOT! Jók a dumáid:D
2013. júl. 19. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:
képeet!
2013. júl. 19. 19:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Igazából nem értelek... miért akarsz te menőcsajt? Miért nekik akarsz tetszeni? Annyi szép, aranyos csaj van... miért jobbak a ribik, nagy arcúak? Szerintem így örök életedre egyedül maradsz.
2013. júl. 19. 20:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy a rendes lányok már foglaltak, hiába keresem a rendes és szingli lányokat egyben, ilyet nem találok viszont mindenfelé ezek a szívtelen menő, szép csajok vannak. Én örülnék a legjobban, hegy szép, aranyos, kedves lányt találnék végre, de ezek a lányok már mind foglaltak én úgy tapasztaltm.
2013. júl. 19. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!