Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagyon gonosz, önző lennék...

Nagyon gonosz, önző lennék vagy érthető hogy örülnék neki ha legjobb barátom szakítana a barátnőjével?

Figyelt kérdés
Négy éve együtt vannak már és nagyon ritkán találkozok a barátommal mert egyszerűen a nő teljesen kisajátítja, nem szereti ha elmegy, elmegy otthonról, csak azt szeretné ha mindig vele lenne, ha nagy nehezen három hónap után összejön egy találkozó már két óra után este 7:00-kor hívja hogy hol van.... Tudom hogy barátom is szeretne velem lenni, de fontos neki a pi##, emiatt kicsit papucs...
tegnap 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Valszeg egy kisiskolás szintjén állsz; amikor felnőnek az emberek és komoly kapcsolatuk lesz, már nem a barátaikkal töltenek minden hétvégét, és teljesen általános, hogy pár havonta futnak össze társaságok. Nőlj fel. Amúgy meg semmi közöd az ő életükhöz, mindenki úgy cseszi el, ahogy akarja. Foglalkozz a sajátoddal.
tegnap 20:32
 2/8 A kérdező kommentje:
1. 40 éves vagyok......
tegnap 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Megértem, hogy bánt a kialakult helyzet, mégis gonosz, kicsinyes dolog rosszat kívánni a barátodnak, akire ráadásul te magad hivatkozol legjobb barátként.
tegnap 20:34
 4/8 A kérdező kommentje:
1. Igen ez ilyen igazi magyar mentalitás hogy csak a párunkkal legyünk és begubozunk, nem véletlenül ilyen magasak a halálozási statisztikák is ugyanis több tanulmány kimutatta (rosetoi eset stb.) hogy mennyire fontos a szociális kapcsolatok megléte, nézzük meg a mediterrán vidéket ahol állandóan összejárnak közösségi programokat szerveznek és nem csak bebugbóznak a párjukkal...
tegnap 20:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Itt inkább az a kérdés, hogy te 40 évesen miért vagy egyedül?
tegnap 21:25
 6/8 A kérdező kommentje:
5. Sajnos csúnyaságom miatt nem jön össze olyan nővel párkapcsolat akihez vonzódni tudok
tegnap 21:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Minek ellenség, ha lehet ilyen barátod...
tegnap 22:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Tudod,nekem a legjobb,legbizalmasabb barátom lett ilyen öt éve a párja miatt.Egymás seggében állandóan és ezért nemcsak a barátokat,de a saját családját is mellőzi.

Közben pedig szenved és unja az egészet,mert amikor néha találkozom velük,olyan fapofákat és közönyt emberek arcán ritkán látok,mint az övékén.Nyilván kapcsolatfüggők ,vagy valami egyéb miatt csak és kizárólag a langyos xrban érzik jól magukat.Ahogy általában az emberek 80 %-a.

Nem kívántam neki soha rosszat,sőt mindig jót és ezt le is írtam.Nyilván nem jó látni,hogy így él, vagy emiatt elvesztettem egy barátot,de az ő döntése. Tiszteletben tartom és az irányában már csak névnapon,szülinapon van köszöntés, ezenkívül semmi. Viszont azt még akkor megmondtam neki, amikor nem ért rá sosem, hogy akkor se keressen, ha panaszkodni akar,vagy nem jó a kapcsolata. Szépen oldja meg maga.

F

ma 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!