Nagyon gonosz, önző lennék vagy érthető hogy örülnék neki ha legjobb barátom szakítana a barátnőjével?
Tudod,nekem a legjobb,legbizalmasabb barátom lett ilyen öt éve a párja miatt.Egymás seggében állandóan és ezért nemcsak a barátokat,de a saját családját is mellőzi.
Közben pedig szenved és unja az egészet,mert amikor néha találkozom velük,olyan fapofákat és közönyt emberek arcán ritkán látok,mint az övékén.Nyilván kapcsolatfüggők ,vagy valami egyéb miatt csak és kizárólag a langyos xrban érzik jól magukat.Ahogy általában az emberek 80 %-a.
Nem kívántam neki soha rosszat,sőt mindig jót és ezt le is írtam.Nyilván nem jó látni,hogy így él, vagy emiatt elvesztettem egy barátot,de az ő döntése. Tiszteletben tartom és az irányában már csak névnapon,szülinapon van köszöntés, ezenkívül semmi. Viszont azt még akkor megmondtam neki, amikor nem ért rá sosem, hogy akkor se keressen, ha panaszkodni akar,vagy nem jó a kapcsolata. Szépen oldja meg maga.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!