Pont nyaralàskor èrdemes összeveszni a legjobb baràtommal,aki màr vègül is tönkre tette a nyaralàsom azzal,hogy teljesen ignoral a baràtnője miatt?
"kössz a szuper nyaralást, nagy élmény volt. Kérlek töröld az elérhetőségeimet és ne gyere vissza vasárnap."
Ennyit írnék neki, és nem szomorkodnék a szobában. Keress valamilyen egyedül is élvezhető programot, Zamárdiban pl. van egy klassz kalandpark, az egyedül is kiváló szórakozás, vagy lehet menni cirkuszba, gokartozni, elmenni Tihanyba (ott két napot is simán el lehet tölteni)... Végtelen sok lehetőség van a duzzogáson (ami egyébként jogos, de most magaddal szúrsz ki) kívül.
Én arra lennék kíváncsi, hogy te lány, vagy fiú vagy kérdező?
Én csinálnék egyedül programokat, és többé nem keresnem őket.
Teljesen ertheto a reakciod. Es ha ez nem a noje lenne, hanem a demens nagymamaja, aki nem akar harmadikat, az is ugyanilyen lenne.
Es azt is ertem, a csinalj programokat dumat az mondja, aki nem erti, ez egy nyomaszto, szorongato helyzet, te nem igy keszultel, nem ilyen vagy.
Azt is ertem, a nagy lamurban milyen konnyu leszarni mindent es mindenkit. De azert nem as elso neki, elore tudta, szoval onzo. Es jol kicseszett veled.
Tegyel ugy, ahogy erzed. Nem fogod megbanni.
Es nem ide vag, de megis. Komoly felnott emberek, ferfiak is utalnak elanyatlanodva lenni egy szallason. Uzleti uton bizony elofordul, hogy egy ferfi ha sztriptizbarba megy, igazabol azert, mert ott reggel negyig beszelgetni lehet, meg akar a sorevel mas ferfiakkal.
Nem te vagy nyuszika.
Voltam hasonlokban. Altalaban igertek h jonnek, en meg varok a vasuton, a vonaton es nem jonnek a telefont nen vettek fel stb. Nyava szarok, nyilvan ez ezerszer rosszabb h ott helyben csinaltak ezt veled. Sajnos csak azt tudom neked kondani h jobb baratokat kell szerezned, mert ez nem barat max erdek...
Egy senki vagy a szemeben, egy tartalek, aki azonnal egy jott mentel lecserélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!