Megszakítsam a kapcsolatot ebben az esetben a legjobb barátommal?
Próbál ki, hogy nem keresed. Vajon ő keres-e.
Ha hónapokig feléd se nez, akkor annyit is ér.
Mitől a “legjobb”, amikor egyoldalú?!
Nincs más barátod?
Én pomt most vagyok ilyenbe, annyi a különbség, hogy ez csak 2 év.
Szerintem zárd rövidre a dolgot ha fontos vagy neki, keresni fog.
Kipróbáltam már. Volt, hogy 9 hónapig nem keresett, aztán annyit írt, hogy aggódik mert eltűntem.
De azt tegyük hozzá, hogy családosok vagyunk mindketten, ez nem tini barátság ahol éjjel-nappal együtt lógunk. Jó esetben találkozunk 2 hetente, havonta, de van, hogy hónapokig nem.
Itt nem akar megdugni senki senkit, ő mellesleg huszonéves kora óta impotens, és semmilyen szexuális vágya sincs, szóval ezt az elméletet kizárhatjuk.
Nekem sok barátom van (inkább ismerősök), de nincs más akivel ennyire őszintén meg tudnék beszélni mindent (még a férjemmel se).
De úgy érzem, olyan szekér után szaladok ami nem akar felvenni már 15 éve. Egyébként amikor találkozunk, az mindig szuper, nagyon sokat nevetünk, egymás minden titkát ismerjük, de ha 10 évig nem keresném, akkor szerintem 10 évig nem találkoznánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!