A legjobb barátnőm anyja meglopott, mit tegyek? Megszakítsam a lánnyal a "kapcsolatot" vagy ne?
Már nagyon régóta legjobb barátnők vagyunk, és néhány nappal ezelőtt a buszon "elhagytam" a telefonomat, égen földön kerestük a barátnőmmel, de nem találtuk meg...aztán valamelyik nap, este beállít a barátnőm hogy hozta a telefonomat, mert az anyja le akarta adni a rendőrségen...kis faluban élünk, ne tessék nagy számra gondolni! Ezt úgy értem, hogy simán körbekérdezhetett volna bárkiket.Itt már sejtettem hogy van valami, de nem akarok rosszra gondolni
Persze a teló tokja sehol, nem is ez a baj, rossz dolgok keringenek róluk, persze a barátnőm olyan mintha a testvérem lenne, nagyon szeretem, csak borzalmas családban él. Nem tudom hogy megbízhatok e benne, mi van hogyha az édesanyja példáját követi majd?
Segítség!
14/L
Azt nem értem, miböl gondolod, hoyg ELLOPTA a telefonodat? Mert a kérdésed alapján inkább te elhagytad, ö meg megtalálta.
Az, hogy nem járja végig a falut, hanem a rendörségre viszi, érthetö, márcsak azért is, mert ha valaki más magáénak mondja, akkor tényleg keresztet vethetsz rá.
De ettöl függetlenül, ha netán igazad is lenne, az any a hibája miatt a lányt büntetni igen primitív dolog.
Szerintem derítsd ki hogy tényleg az ő anyja lopta e el. A barátnőddel semmiképp ne szakítsd meg a kapcsolatot! Ha gáz a család tényleg sok arra az esély, hogy az ő anyja lopta el.
(csak zárójelben, sorstársad vok, az én LB-m is rossz családból származik, 39 m2- őn laknak az a három tesójával, az anyjával, és az apjával. Az apja meg veri ha rossz jegyet hoz a suliból, az anyja meg alkoholista. ha rossz jegyet kap inkább velem jön haza hozzánk, nem mer haza menni.Ha gondolod priviben is beszélgethetünk ilyen dolgokról)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!