Mi lehet a legjobb barátommal?
A legjobb barátommal mindketten 20 évesek vagyunk, kiskorunk óta jóban vagyunk. Mint mindenkit, úgy engem is olyan 15 évesen kb elkezdtek érdekelni a lányok, nekem 16 évesen volt az első barátnőm. Azóta a harmadik kapcsolatom van. A legjobb barátomnak is volt hát, picit később, úgy 16 vége felé az első barátnője, kb 2 hétig voltak együtt, majd szétmentek, nem is tudom miért pontosan, a barátom szerint nem jöttek ki jól annyira mégsem, a lány dobta őt végül, mondván, hogy nem erre számított.
Majd később volt neki még egy nagyon hasonló kapcsolata, ott is 2-3 hét után szakítottak, ott is a csaj mondta, hogy mégsem szeretne kapcsolatot. Azóta nem volt a legjobb barátomnak senkie. A durva az volt, hogy mindkét csajnak utána kb egyből, max 1-2 hétre rá lett kapcsolata. Szerintem ez tett be neki, átverték őt vagy ilyesmi.
Néha néha mondja, hogy beszélget valami lányokkal, de semmi komoly. Mondta, hogy nem akarja elsietni, majd jön, ha jön a barátnő. Csomó haverom 16 évesen mondta ezt, na neki még rendes kapcsolata sem volt 20 évesen. Az a 2-3 hét nem volt valami igazi kapcsolat szerintem. Pedig a mai napig többször emlegeti a volt barátnőit, mint én azt, akivel 1 évig együtt voltam. Fura.
Esetleg tudnék neki segíteni? Nem viccelek, jobban néz ki, mint a barátaim nagyon nagy része, igényes, nagyon jó a stílusa, mellette nagyon illedelmes, okos, értelmes, művelt mérnökhallgató srác. Sokan példát vehetnének róla, mert nagyon jószívű, segítőkész ember, remek személyiséggel. Nekem ez a legnagyobb rejtély. Kb tökéletes a személyisége, jó, sokszor kicsit visszahúzódó, csendesebb, de nem baj az szerintem.
Mi lehet vele? Nekem ez annyira fura.
Ha én cserélhetnék vele, mind szemelyiséget mint kinézetet, kb levegőt nem kapnék, annyi csajom lenne. Egyszerűen érthetetlen.
Mi lenne vele? Semmi
Mostanában elég érdekes az emberek felfogása, olyan "nem normális" módon senkiben sincs semmi tartás. Lehet ő pont egy értelmes személyre vár, aki tényleg megfogja és komolyan gondolja vele. Nekem nem volt időm az egyetemen párkapcsolatokra, az egyéjszakást meg egyszerűen nem tudtam elképzelni érzelmek nélkül. Nem ismerem a srácot, de akár lehet benne ilyen is.
Másik variáció, hogy esetleg meleg, de ez valószínűleg már kiderült volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!