Miért van az, hogy ha egy kicsit is egyezne az érdeklődési körünk a legjobb barátommal akkor őt már nem is érdekli az a dolog?
Ha pl ő nekiáll nézni a Harry Pottert és mondom neki, hogy nagyon szeretem ő inkább abbahagyja a nézését, ugyanez a Marvellel és bármi mással. Nem vagyok tenyérbemászó, ha valakivel egyezik az érdeklődési köröm, igaz hogy örülök ha valakivel tudok beszélni róla (cirka 12 év után az életemből mikor már nézek filmeket meg stb), de akkor sem vagyok tenyérbemászó hogy valaki meg is utálja azt a lelkesedésem miatt, sőt inkább meg sem szólalok ha valamit szeretek. Miért lehet ez? Ezen kívül mindig is távolságtartó volt velem, életemben talán ha háromszor megölelt de másokkal nagyon is bizalmas meg stb. Akiért csak tud elhanyagol, de mindig nálam köt ki ha bántja valami, szóval ennek véget vetett, viszont nem értem ezt a távolság tartást meg ezt a dolgot, amit leírtam, hogy miért kell velem ilyennek lennie.
19l mindketten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!