Hogyan béküljek ki a legjobb lány barátommal?
1 kérdésre a válasz:Le írta azt hogy nem volt valami mély a kapcsolatunk hogy hiába találkozunk de nem jött össze sose azt is mondta hogy amikor hívásoztunk akkor is csak én beszéltem sajnálta hogy valamivel ennyire megbántott és hogy ezt én provokáltam ki nem volt vevő a problémáimra hiába mondta meg nekem mit tegyek probált tanácsot adni de én nem fogadtam meg
2 kérdésre a válasz:Azüzenet előtt le írtam neki hogy Bolond voltam hogy nem tudtam rá vigyázni és hogy ilyen lány barátot mint ő sose fogok találni azt is írtam hogy nem értek az emberekhez mondtam neki hogy nem érdemlem nem érdemeltem meg a barátságát barátom volt elveszítettem őt mondtam neki hogy életbe akartam tartani a barátságunkat de a halott dolgok nem jönnek vissza az életbe hogy benne bíztam meg a legjobban cserben hagytam azt akit nagyon szeretek próbáltam jó barátja lenni de nem sikerült és hogy a közel jövőben a barátságunk nem élhet nem lehetésges csak a mesékben és a végére azt írtam hogy ő ott volt velem és kb ennyit írtam le 3 kérdésre a vélasz:Azzal bántott meg hogy elág csúnyán elkezdett velem flegmázni és ez a dolog nagyon bántott meg az bántott hogy el akar felejteni és nemtudtuk normálisan megbeszélni a dolgot de április közepén letisztáztuk asszem de azt akarom hogy újra barátom legyen a volt legjobb barátom
Azon gondolkodom, hogy hány évesek lehettek. A probléma, amit leírtál korosztályokon átívelő - mondhatni univerzális - viszont az érveitek még nem eléggé kiforrottak. Illetve sajnos azt kell mondanom, hogy a barátnőd részéről elég erős és nyomatékos, ha azt írta, nem volt valami mély a kapcsolat. Innentől nem érdemes időt fecsérelni rá, ahogy a 3. válaszoló is utalt rá. Számodra ez a barátság alapvetően is fontosabb volt, erre jött egy rossz periódusod, és "meguntak". Ezt sajnos tudni kell elfogadni és a helyén kezelni. Nem igaz, hogy nem fogsz még egy ilyen barátot találni, társadalmi törvényszerűség is, hogy lesznek még barátaid, sőt a lány nem is árult zsákbamacskát, meg mondta, hogy számára Te nem is voltál fontos. Lesznek még igazi barátaid, akik meghallgatnak, és melletted állnak.
Azonban ha mindennek ellenére szeretnél "futni még egy kört", leírhatod neki, amit ide is, hogy számodra ő még mindig fontos és megváltoztál, de nem ajánlom, ebből hosszútávú tartos barátság már nem lesz, esetleg a lezárásban segíthet még egy "pofon", de Te már így is mindent megtettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!