Hogyan béküljek ki a legjobb lány barátommal?
Figyelt kérdés
Pár hete egy félreértés miatt összevesztünk, amiben részben én is hibás vagyok, részben egy ismeretlen személy a fő "bűnös" ebben. Az óta nagyon haragszok magamra, folyton depressziós vagyok. Nagyon szeretem őt mint barát és szeretném visszaszerezni a bizalmát.2018. jún. 9. 00:06
1/5 Fish1 válasza:
Nem értem, miért kérdés a hogyan. Menj el hozzá, vagy hívd fel vagy írj neki, hogy mikor ér rá és találkozzatok. Mondd el neki, hogy őszintén mit gondolsz az egész dologról. Az, hogy hogy áll hozzád utána, már rajta múlik.
2/5 A kérdező kommentje:
letiltott, és más városban lakik
2018. jún. 9. 21:24
3/5 Fish1 válasza:
Akkor telefonhívás, postai levél, közös ismerősök, csinálj másik profilt, kérd meg egy ismerősödet, hogy az ő profiljáról írhass, személyes találkozás, ha pl. tudod, hova jár, munkahely, iskola előtt megvárni, vagy akármi. Csomó lehetőség van.
4/5 A kérdező kommentje:
Személyesen tudnám, de nem igazán merem.
2018. jún. 10. 11:06
5/5 anonim válasza:
Majdnem ebben a cipoben jarok, mi lett a vege?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!